Кубрат Пулев и Кевин Джонсън на живо – тренировка и претегляне

Феновете могат да проследят боксовата гала вечер – на 28 април от 19.00 ч. на живо по DIEMA SPORT 2

Спортният канал DIEMA SPORT 2, част от пакета на DIEMA EXTRA, ще излъчи на живо зрелищния двубой между Кубрат Пулев и Кевин Джонсън на 28 април в зала „Арена Армеец“ в София, като зрителите могат да проследят и всички съпътстващи събития в дните преди боксовата гала вечер.

Пресконференцията на българската боксова звезда и американския му съперник ще се излъчва директно на 25 април от 15.30 ч. в ефира на DIEMA SPORT. В сряда от 18.30 ч. NOVA SPORT ще предава на живо откритата тренировка на двамата боксьори, а в четвъртък от 18.30 ч. отново в ефира на NOVA SPORT феновете могат да проследят официалното претегляне преди боксовата среща.

На 28 април Кубрат Пулев за първи път ще защити своята Интерконтинентална титла на Световната боксова асоциация (WBA), която спечели в сблъсък с бившия световен шампион Самюел Питър в зала „Арена Армеец“ в София на 3 декември 2016 г. Студийната програма в ефира на DIEMA SPORT 2 преди зрелищния двубой е с начален час 18.30 ч., водещ на коментарното студио е Емил Здравков, а всички подробности на живо от залата предава репортерът Гено Даскалов. Любителите на бокса ще се насладят на няколко вълнуващи срещи, като кулминацията на вечерта е сблъсъкът Пулев – Джонсън.

Не пропускайте двубоя между Кубрат Пулев и Кевин Джонсън на 28 април, петък, от 19.00 ч. на живо по DIEMA SPORT 2 и в платформата GONG PLAY. Билетите за боксовия мач в зала „Арена Армеец“ в София се продават в интернет в Еventim.bg.

Виж Диема спорт 2

Виж Диема спорт 2 HD

Спорт на живо: тук, тук, тук и тук