Кухня – хитов руски сериал от bTV Comedy, видео

Култовия руски комедиен сериал „Кухня” тръгва премиерно по bTV Comedy от 18 ноември

От 18 ноември bTV Comedy ще завърти премиерно един от най-скъпите руски сериали – комедийната поредица „Кухня”. Зрителите в България ще имат възможност да проследят епизодите всеки делничен ден от 22:00 часа.

„Кухня” разказва забавните случки, които се разиграват в иначе престижния московски ресторант „Клод Моне”. Там най-евтиното шампанско започва от 50 евро, а доста често ястията надхвърлят 100 евро.

Ресторантът има двама „господари” – шеф-готвачът Виктор Баринов и управителката Виктория Гончарова. В „Клод Моне” ролите са разменени и въпреки че шефката е Виктория, нейната власт неформално приключва на входа на кухнята, откъдето започват владенията на Виктор.

Какво ново ястие ще бъде измислено? Как ще бъде приготвено? Кой ще го прави? Всичко това е в ръцете на шеф-готвача, който, освен всичко друго, е и доста забавен тип и невероятен професионалист. И под „невероятен професионалист” се има предвид, че е в състояние да изпие алкохол в количества, които биха убили всеки нормален човек, и след това да се върне на работа и да дирижира събитията в кухнята. Разбира се, ако се намери кой да го събуди от любимото му място за спане върху необелените картофи, разбира се.

Работата в кухнята обаче не върви никак гладко – Виктор и Виктория са в постоянен лют конфликт. Тя иска да командва всичко и всички в заведението, а той постоянно я отпраща да си „реди келнерите” и да следи дали покривките са добре изпрани. В заведението се появява и още един млад готвач, който се оказва между чука и наковалнята. Човекът има мечта да работи в престижен ресторант и „Клод Моне” е логичната цел. Всичко щеше да е чудесно, ако не го бяха изиграли да чака за интервюто си за работа със скъпия коняк и пури на шефа… В добавка, той има и още една „препоръка” – наскоро е преспал с управителката, без обаче да знае коя е. Разбира се, когато тя го вижда, моментално иска от Виктор той да бъде уволнен. А той само това чака – поредната възможност да направи живота на началничката си черен… И всички тези случки са подправени с лют руски хумор и изказ, от който понякога могат да ви почервенеят ушите.

Сериалът е режисиран от Димитри Дяченко, а в главните роли зрителите ще видят Димитрий Назаров, Марк Богатырёв, Дмитрий Нагиев, Елена Подкаминская, Марина Могилевская и др.

Гледай сериала онлайн

 
По темата: