Куката от Под прикритие подложен на тормоз от фенки

Куката се оплака: Тормозят ме сексуално!

Актьорът от „Под прикритие“ Мариан Вълев – Куката се е покрил от известно време. Той не дава интервюта и не гостува по предавания. Единстреното му участие бе в „Предай нататък“, където се включи благотворително, за да помогне на малката Еми, която страда от хидроцефалия.

Вълев категорично отказва да говори пред медиите и твърди, че изразява себе си и мнението си за случващото се в момента в моноспектакъла „ВИП“ на Ерик Богосян. Актьорът е променил част от текста и е вмъкнал в него автобиографични елементи.

Куката твърди, че постановката, която клейми материалното, била посланието му към българите и в нея той казвал всичко, което имал да каже. Той не смята за нужно да занимава хората със себе си и най-вече с личния си живот, при положение, че има толкова хора, които са на ръба на оцеляването и не знаят как ще преживеят следващия ден.

Куката обаче признава, че през последните месеци си е сменил три пъти телефонния номер. Причината – напористи фенки и журналисти. Той също си е изтрил и профила във Фейсбук, защото непрекъснато го тормозели момичета и му пращали еротични снимки.

Вълев обаче е известен като плейбой в светските среди и в обкръжението му постоянно има млади красавици.

Инфо: Агенция ПИК