„Кулинарен компас“ – екзотично шоу на CNN вече и по News 7

Оригинален сериал на CNN стартира по NEWS7 –  „Кулинарен компас“ с Антъни Бурдейн пътешества из световните кулинарни култури

На 3-ти декември, вторник, в ефира на информационния канал NEWS7 стартира оригиналният сериал на CNN, спечелил две награди ЕМИ  – Кулинарен компас“ със световноизвестния готвач, автор на бестселъри и телевизионер Антъни Бурдейн.

Три пъти седмично едночасовите лайфстайл серии ще проследяват пътуванията на Антъни и изследването му на малко познати райони от целия свят, изучаването на различни култури и ритуали на хранене. Известен с любопитството, откровеността и язвителното си остроумие, Бурдейн отвежда зрителите встрани от утъпкания път на туристическите дестинации и се среща с различни представители на местни култури и показва начина им на живот.

Във вторник първият епизод на „Кулинарен компас“ ще предложи един по-различен поглед върху Мианмар – страна, известна в миналото като Бирма. Бурдейн и неговият екип откриват приказната красота на местната кухня на страна, доскоро забранена за външни лица.

Различните серии на „Кулинарен компас“ ще преминат през много и впечатляващи дестинации от целия свят. Пътешествията на Бурдейн ще запознаят зрителите със страни като Колумбия, провинция Квебек в Канада, Либия, Танжер, Перу, корейския квартал в Лос Анджелис и Конго.

Гледайте „Кулинарен компас“ всеки вторник, сряда и четвъртък от 21 ч., само по NEWS7

 
По темата: