Култов карък от „Стани богат“ гостува в нощта на юбилея!

Дилян Павлов е ТОП жокерът навръх рождения ден на „Стани богат”

През 2008 г. Дилян Павлов прави едновременно една от най-атрактивните игри… и загуби

Един от най-атрактивните участници – Дилян Павлов, ще бъде ТОП жокерът навръх 10-ия рожден ден на „Стани богат” в четвъртък, 12 май. Двамата с Ники Кънчев и останалите участници ще разрежат огромна торта под формата на купчина банкноти и центове.

През 2008 г. Дилян Павлов прави едно от най-атрактивните и забележителни представяния. Той стига до въпроса  за 100 000 лв. – „Кой актьор участва като китарист в една песен от албума “Be here now” на Oasis”. Макар да има право на два жокера – „Обади се на приятел” и „Смяна на въпроса”, той не пожелава да ползва нито един от тях и… дава грешен отговор. Веднага след това, двамата с Ники Кънчев решават да тестват телефонния му жокер – обаждат се на приятелката му Роси, която му казва верния отговор…за съжаление, обаче, вече след края на играта.

Дилян Павлов е първият участник, чийто телефонен жокер е бил пред компютър. Наскоро в ефира на Нова ТВ той сподели, че това, което го е провокирало да участва в шоуто, е именно, че никой не използва този жокер по най-ефективния начин. „Този жокер беше трениран стотици пъти от мен и колегите ми. На първите въпроси се проваляхме всеки път, защото времето не ни стигаше. Постепенно намерихме вярната техника и накрая имахме 100% успеваемост. Затова и го запазих за последния кръг, но не ми достигна малко късмет“, разказа още той.

В сряда ТОП участникът в студиото на „Стани богат” ще бъде Веселин Карталов, който през 2009 г. печели 50 000 лв. По повод десетия юбилей на предаването, през целия месец май в играта се завръщат 15 от най-големите топ участници през изминалите 10 години. Борислав Иванов, Любомир Братоев, Венелин Каравичев и Славея Неделчева са ТОП играчите, завърнали се в играта през първите празнични епизоди през месец май.

Гледайте празничните епизоди на „Стани богат” всеки вторник, сряда и четвъртък от 20.00 ч. по Нова ТВ.

Запис от предаването с жокера Дилян Павлов