Култовата DanceTrippin TV стартира в България

Nevo-TV разпространява за първи път в България водещата парти телевизия – DanceTrippin

Една от най-популярните денс и хаус телевизии в света ще се разпространява в мрежите на цифровите ТВ и интернет оператори FiberLan и OpticCom

Българските фенове на хаус, дeнс и техно музиката вече могат да следят всички най-големи партита, които се случват в Ибиса, Маями, Амстердам или други горещи дестинации по целия свят. Това е възможно след като българският ТВ оператор Nevo-TV сключи договор за разпространение на водещата парти телевизия – DanceTrippin. Една от най-популярните дeнс и хаус телевизии в света ще се разпространява за първи път в България с пакетните услуги на Интернет доставчиците FiberLan и OpticCom. Феновете вече могат да видят любимите си звезди или да гледат последните партита от света на хаус и техно музиката, при това – докато стоят удобно пред телевизорите в своите домове. Засега достъпът до DanceTrippin се осъществява през мрежите на двата оператора.

„Практически DanceTrippin е най-популярната глобална телевизия за отразяване на хаус и денс партита. Телевизията излъчва от всички горещи парти дестинации и предлага огромна комбинация от сетове, интервюта и видео репортажи от дансингите по целия свят. Ние сме радостни, че сме първия оператор в България, който може да предложи на своите клиенти възможността да станат част от тази музикална еуфория” – заяви Борислав Деянов, собственик на FiberLan.

„DanceTrippin работи с най-добрите DJ-и, като Carl Cox, Roger Sanchez, Groove Armada, Fedde Le Grand, Richie Hawtin, Armin Van Buuren и много други звезди на световната хаус сцена. Ние имаме достъп до най-престижните клубове в цял свят като Space, Amnesia и др., и имаме възможност да отрязяваме и излъчваме всички най-значими хаус фестивали, партита и стрийт паради“ – разказа Тим Метц, Управляващ Директор на DanceTrippin за България.