Култовият юго фолк изпълнител Бая гостува на Слави тази вечер


В момента Бая записва в Белград 12 песни за новия си музикален проект с работно наименование „Албум драгих успомена”

Nedeljko  Bajc – Baja идва за първи път в България на 06 април 2008 г. по покана на музикалната телевизия „Фен ТВ”, като специален гост в шоуто по случай „Вторите музикални награди” на медиата.

Промоутър за това му посещение и изява са компаниите „Диапазон рекърдс”/България  и „Супер Стар Груп” / Сърбия.

Според специалистите в бранша и широката аудитория  за последните 20 календарни месеца  тоталните сръбски хитове в България са парчетата Zapisano je u vremenu”  и  „Zemlja ljubavi”.

С дискография от 9 (девет) музикални албума,  20 (двадесет)  видеоклипа и още много „ Live clips”  от телевизионни продукции в различни медии по света, за последните  5 – 6  години, Бая  се нарежда в Топ 10 за популярност на юго фолк изпълнителите на Балканите и  за балканските диаспори по света.

В момента Бая записва в Белград 12 песни за новия си музикален проект с работно наименование „Албум драгих успомена”. От звукозаписното студио споделят възхищението си от постигнатото до момента за очертаващите се нови хитове и най-вече тоталният нов  хит „Верувай у бога и у мене”.

Кой  всъщност е Бая?  Каква е неговата  харизма ?….. Това ще разберем  от ефира на bTV на  1 декември в 22.30 часа в култовото предаване „Шоуто на Слави”, където Бая  ще бъде специален гост на шоумена Слави Трифонов.