Култово фенско Депеш Мод парти – в София и Бургас с DJ MO.

Invitro Independent Music & Club The MOON Present:

Depeche Mode Party Of The Universe 001

18.12.2009 (FridayNight)

Sofia, Club The MOON, 1 „Graf Ignatiev“ Str.

„Fragile Tension / Hole To Feed“ Promo Night 001

All Night Depeche Mode Music Only!!!

2 Parallel Universe Video Walls For Devoted Only!!!

Perfect DJ Session By: MO. (Invitro Booking)

Wrong Start In Chains: 21PM

Corrupted Enter Price: 5 BGN

For Reservation: +359887255368

MO. и столичният клуб The Mоon организират съвместно Depeche Mоde парти за феновете на групата

7-ми декември е датата, на която в световен мащаб ще бъде издаден третият сингъл на Depeche Мode от албума “Sounds Of The Universe”.

След добре известните “Wrong” и Peace”, този път феновете на британската група ще бъдат зарадвани с двоен сингъл, а именно парчетата Fragile Tension и Hole to Feed.

И двата трака са леко ремиксирани за официалните си радио версии. В максисингъла на компакт диск, дигитален даунлоуд и 12-инчов винил, ще открием още доста нови ремикси от продуценти като Kris Menace, Stephan Bodzin, Paul Woolford, Laidback Luke, Peter Bjorn And John, Popof, Joebot.

Roger Sanchez и Ralphi Rosario също се включват с ремикси на парчето „Perfect” – промо радио-сингъла, издаден в САЩ по-рано тази година, по време на американската част от обиколката на бандата “Tour Of The Universe”.

В максисингъла влизат и албумното парче написано от фронтмена Дейв Геън „Come Back” в стринг ремикс от любимите на бандата ремикс продуценти SixToes, както и неиздаваните на винил два ремикса на вторият вселенски сингъл Peace” от Herve и транс гурото Sander Van Doorn.

Подобен повод трудно може да бъде пропуснат от родния ню уейв диджей и артист МО. ( www.myspace.com/moloveblaster ), известен ни както с многобройните Depeche Mode, New Wave и ред алтернативни партита, които е организирал от името на агенцията си Invitro Booking, така и с факта, че бе заявеният от самите Depeche Mode подгряващ диджей за, уви, несъстоялия се в България концерт тази година.

Друго постижение, с което софийската сцена дълго ще помни MO., е партито през септември 2007 г., за което той доведе самия Анди Флетчър от Depeche Мode с помощта на английската агенция Live Republic и Mute Records. Събитието беше продължение на морските гостувания на звездата в Каварна и Бургас месец преди това, когато МО. бе официален съпорт на Флетчър и също съорганизатор на двете събития.

Сега МО. представя „Depeche Mode Party Of The Universe 001” – българската промо-вечер на двойния сингъл „Fragile Tension/Hole to Feed”, наред с двата нови видеоклипа по случая (режисирани от Eric Wareheim, Rob Chandler и Barney Steel).

Събитието ще се състои на 18 декември, точно 11 дни след световната премиера. Мястото е нашумяващият от месец насам столичен клуб The Moon (ул. Граф Игнатиев 1, www.clubthemoon.net ), който дава още една заявка да се превърне в любимо място за хората с музикални предпочитания леко встрани от мейнстрийма.

Това, което обещават MO. и The Moon е, че на организираната за феновете на Depeche Mode вечер няма да чуем нито едно парче, различно от Depeche Mode.

Миксът от своя страна ще включва оригинални тракове, разнообразни ремикси и инструментали, би-сайдове и лайв записи от всички албуми на групата, както и такива от самостоятелните албуми на Мартин Гор, Дейв Геън и екс члена Алън Уайлдър aka Recoil.

Две паралелно свързани вселенски видео стени ще излъчват четирите клипа от актуалния албум на триото “Sounds Of The Universe”, за да ни потопят в цяла нощ от подобаващ Depeche Мode артуърк, както и емблематични клипове от 1981 г. до 2006-та, неиздавани кадри и всичко, което истинските фенове не биха желали да остане покрито.

Стартът е в 21 часа, цената за една вечер с музиката на любимата Ви група ще бъде 5 лева!

„…. There’s something magical in the air ….”

www.depechemode.com

Партито те очаква и в Бургас:

Invitro Independent Music & Bizarre Music Club Present:

Depeche Mode Party Of The Universe 002

19 December (SaturdayNight) 2009

„Fragile Tension / Hole To Feed“ Promo Night 002

All Night Depeche Mode Music Only!!!

Perfect Video Wall For Devoted Only!!!

Perfect DJ Session By: MO. (Invitro Booking)

Burgas, BIZARRE Music Club, Bulgaria

16 „Vasil Aprilov“ Str.

Wrong Party Start In Chains: 21h

Corrupted Enter Price: 5 BGN

 
По темата: