Куп сървайвъри участват в хитовата балада на Саманта – „Раздяла“

Сървайвъри с дебют в клип на Саманта

Феновете определят “Раздяла” като най-романтичната балада

Участниците в “Сървайвър 4” Митьо Крика, Туджаров и Любо оцеляха като актьори в новия клип на най-малката фолк-звезда Саманта.

Тримата показаха истински сценични заложби, като Крика дори влезе в ролята на пианист.

Видеото към песента “Раздяла” е най-дълго сниманото в историята на поп-фолка – цели шест месеца. Първите кадри, заснети от режисьорката Нина Никол, се осъществяват края на август на морето. Там лирическите герой изживяват своята бурна любов.

Основата на видеото се случва през февруари в пиано бар Big Apple на Sin City. Именно там на чаша вино Саманта страда по загубената любов, като спомените от лятото нахлуват като ураган в мислите й.

След дългите й терзания я виждаме по-решителна от всякога и устремена към нови търсения. Певицата излиза от заведението и за малко да се спъне в просяк. Без да го поглежда, му подхвърля пръстена си – подарък от любимия мъж… и отминава. Да, но просякът е самият лиричен герой, който е стигнал дъното без нейната любов.

Разбира се, не виждаме хепи енд, въпреки че той се втурва след Саманта.

Парчето отново е по текст на майка й – Елена Сапунджиева, а музиката е на самата фолк певица. От седмица песента се върти в ефира на Планета тв, като феновете по форумите я определят като най-романтичната балада на този сезон.

Снимки: ВИП Комюникейшън

Виж Саманта – „Раздяла“:

 
По темата: