Купи лимитирана Криско шапка за 55 лева

Криско пуска собствена модна линия – KRISKO BEATS x РСПКТ

Криско вече е готов с първия си официален мърчандайз – лимитирана серия снап-бек шапки за марката РСПКТ, добила популярност със серия модели на бандата Ъспурт.

Шапките „Krisko Beats“ ще се продават от 5.12.2013 в по-добрите скейт магазини и в официалния онлайн магазин на лейбъла Facing The Sun. Бройките са силно ограничени и имат колекцинерска стойност – от 100 произведени шапки по-голямата част вече са придобити от VIP фенове близки до рапъра.

Мариана Попова, близначките от X Factor и дори Фънки вече се появиха в
медиите и на светски събития с шапки РСПКТ x Krisko Beats. На рождения си ден в столично заведение в неделя Мария Илиева също позира с шапка от колекцията. Криско и Facing The Sun вече рабoтят по нови модели за модната линия на рапъра, които ще включват сътрудничество със световно известни дизайнери и марки. Без да конкретизират от Facing The Sun потвърдиха, че следващите мърчандайз продукти РСПКТ x Krisko Beats ще са в колаборация с разработчиците на фен артикулите на 50 Cent и Wiz Khalifa.

Колекцията шапки на Криско можете да разгледате и закупите от 05.12.2013 на адрес: http://store.facingthesun.eu

Повече за Криско:

Кристиан Талев – Криско е роден на 11.05.1988 в София. Неговата кариера се разделя на две посоки – като изпълнител и като музикален продуцент. В амплоато си на изпълнител набляга върху хип-хоп звученето примесено с поп мотиви, а в създаването на песни за други изпълнители стилът е напълно новаторски с миксиране на поп, рап, денс и етно. Посещенията на неговата продукция в интернет надхвърлят 15 милиона.

 
По темата: