Купи си билет през Ticketstream и ще спечелиш!

Всички клиенти, закупили електронни билети през мрежата на Ticketstream имат възможността да спечелят почивка в 4 звезден хотел в Банско

До края на годината Ticketstream предоставя на клиентите си невероятната възможност да спечелят множество награди при закупуване на електронен билет.

Всеки закупен електронен билет през мрежата на Ticketstream предлага талон за 40% намаление в 4 звезден хотел в Банско. Закупилите билети могат по всяко време да се възползват от намалението, с изключение на официалните празници. В края на годината трима късметлии ще спечелят безплатен уикенд за двама в престижния спа комплекс в зимния курорт.

Освен почивка, притежателите на електронни билети от мрежата на Ticketstream ще имат възможността да печелят билети за разнообразни концерти, музикални фестивали, театрални спектакли или спортни събития.

Ticketstream не само предлага множество награди на своите клиенти, но и разширява мрежата си от партньори и локации, от които могат да се закупят билети.

Повече информация за механизма на играта или местата, от които могат да се закупят билети на Ticketstream посетете www.ticketstream.bg или  www.facebook.com/ticketstreambg

 
По темата: