Купидон остава безработен – Устата се заема лично в The Cotton Club!

Устата в ролята на Купидон за празника на влюбените

Изпълнителят спретва горещо парти за Св. Валентин в The Cotton Club

Наближава най-романтичният и най-желаният от всички влюбени празник – Свети Валентин. На 14 февруари Устата ще влезе в ролята на Купидон, за да разпали горещи страсти сред влюбените двойки в The Cotton Club. Атрактивният изпълнител е подготвил специални игри и изненади за свободните дами и самотните кавалери в празничната вечер.

Като истински бог на любовта, Устата обещава да събере поне един участник на партито с неговата половинка, и ще насочи стрелите на Амур да попадат точно в целта си.

На Свети Валентин, организаторите на романтичната вечер обещават невероятна парти атмосфера и цял куп нови приятели!

Ако сте сред влюбените двойки, решили да се присъединят към купона в The Cotton Club, или празнувате шумно с любимата си компания Трифон Зарезан, тогава имате шанс Устата да избере точно вас за специалните награди на вечерта от Calvin Klein. Каква по-добра идея за подарък, ако още се чудите с какво да зарадвате своята половинка?

Освен забавни игри и импровизации, Устата ще нажежи допълнително атмосферата с най-големите си хитове, сред които “Мале Мале”, “Бате шефе”, “COM.PRESS”, “Всички дрехи ми пречат” и разбира се дуетите със Софи Маринова “Бурята в сърцето ми”, “Мой си дяволе”, “Точно ти” и др. DJ  Станчо пък ще подържа настроението на висота с най-горещите попфолк хитове и романтични балади за една истинска любовна фиеста до зори!

До всички влюбени и тези, които искате да се влюбите, елате да обединим емоциите си и направим заедно най-вълнуващото, най-щурото и романтично парти, посветено на любовта! The Cotton Club предлага незабравимо преживяване в едно от най- актуалните места на нощна София. Да празнуваме Свети Валентин заедно!

Припомни си скандалния хит на Устата – COM.PRESS:

 
По темата: