Купих си куче, „Обаче“ ходех с виетнамка! – Зелената Камора, видео

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=MbPEshmmM6o

Alexmall и Gem a.k.a. Зелената Камора пуснаха новото си видео „Обаче“. В трака хип-хоп изпълнителите си партнират със Stretch, а специално участие в клипа имат момчетата от Ogi 23.

Автори на музиката са Alexmall и Gem, а за забавния текст са се погрижили и тримата изпълнители. Записът и обработката са осъществени в Studio Buster, а видеото е дело на Crossover Videos, информира Music Space TV.

Кои са Alexmall и Gem a.k.a. Зелената Камора?

Александър Валентинов Георгиев, по-известен с псевдонима Алексмоу (Alexmall), е български рапър, музикален продуцент, автор на песни, текстописец и актьор. Роден е през 1985 година, в семейството на музиканти, в град София, България.

През 2001 година е приет в елитната Втора Английска Езикова Гимназия „Томъс Джеферсън”, където завършва средното си образование през 2005г.

През 2000г, в гимназията, се запознава с Джем (Gem) и две години по-късно сформират групата “Зелената Камора”.

През 2005г Александър заминава за Германия, където работи, учи и продължава творчески да се развива. Година по-късно се запознава с Диджей Даркстеп (Dj Darkstep) и в периода 2006г – 2008г работят заедно. Тогава той записва едни от най-емблематичните си песни и с тях си създава име в хип-хоп обществото. Отново през 2006г Алексмоу, заедно с Джем, печели конкурс за най-добър инструментал в съревнование с над 50 участника.
Годината е успешна за Александър и той получава покана за участие във филмовата продукция на Джеки Стоев „Летете с Росинант”. Записва песен за саундтрака към филма, която е продуцирана от световно известния и носител на награди Грами продуцент Горан Брегович.

Поканите за концертни изпълнения не закъсняват, като от 2006г до днес, Алексмоу има вече десетки участия на живо из цялата страна и е работил с едни от най-добрите изпълнители, и продуценти на българската рап сцена.

Фейсбук страница: https://www.facebook.com/alexander.v.georgiev

Официална прес информация:

Коя е най-позитивната каръшка песен?

Хип-хоп изпълнителите Алексмоу и Джем (Alexmall & Gem) за пореден път зарадваха феновете си с нова песен, носеща заглавието „Обаче”. В нея  си партнират със Стретч (Stretch) и определено са се справили със задачата да направят нещо различно.

Хумористичният текст на парчето разказва за житейски ситуации, с цел да постави слушателите на тяхно място и да им напомни, че трябва да гледат на живота по-весело.

Видеото към песента е дело на Джаджата (Jajata – Crossover videos), музиката е на Алекс  и Джем, а за обработката се е погрижил Бате Пешо (Bate Pesho – Buster Studio).  Песента се характеризира с това, че носи свежо настроение и не се ограничава в границите на определен стил.  „Обаче” вече може да се види и чуе по повечето музикални телевизии и радиостанции по страната.

Интересен факт е, че  Алекс и Джем са единствените хип-хоп изпълнители направили песен с Горан Брегович. Общият им проект е част от саундтрака към филма на Джеки Стоев  „Летете с Росинант“.  Двамата артисти имат зад гърба си над 40 живи участия и стотици хиляди слушания в интернет. Скоро могат да се очакват още приятни изненади от тях, до тогава да се насладим на новата им песен.

 
По темата: