Купонът на Алекс Раева и DJ Doncho скоро се мести от морето в София!

Турнето Heineken Star World Tour с Алекс Раева и DJ Doncho по Черноморието завършва с две поредни партита в Слънчев бряг (27.08) и Варна (28.08)

Клуб Bedroom в Слънчев бряг и Planet във Варна са последните 2 горещи морски дестинации от лятното турне Heineken Star World Tour, след което партитата се пренасят в столицата. Лятното турне на Heineken те изпраща на музикална фиеста с вокален хаус и атрактивните Алекс Раева и DJ Doncho. Те ще се забавляват заедно с любителите на качествената бира на 27.08 (петък) в Слънчев бряг, на 28.08 (събота) в морската столица.

Освен с добрата музика, Heineken изненадва феновете и с интерактивни игри и много “морски” награди по време на партитата. Всички, които се присъединиха към турнето на Heineken досега, имаха възможността да получат VIP карта с уникален код за регистрация и участие в Heineken Star World Tour. Гостите проверяваха на място кода от своята VIP карта и някои късметлии си тръгнаха с подаръци – чанта за лаптоп или плажна хавлия. Картите се валидират и на сайта www.heinekenmusic.bg посредством технологията augmented reality и с тях се участва в томболата на Heineken за голямата награда – пътуване до Амстердам. Шестима късметлии ще посетят една от най-големите парти дестинации в Европа и единствената концертна зала в Холандия, построена специално за музикални изпълнения – Heineken Music Hall. На всяко морско Heineken парти гостите на събитието могат да спечелят и специално миксирана за Heineken CD компилация на DJ Doncho чрез интерактивна игра с IVS проектор.

Това лято България се включи за първи път в една от най-вълнуващите глобални музикални платформи Heineken Star World Tour с поредица от регионални партита и промоции. Турнето на Heineken до момента гостува в клуб Wake Up (комплекс „Оазис”), клуб Планет (Св. Влас), Summer Mood (Лозенец), Debut и Rappongi във Варна.

Много музика, забавление и невероятни моменти очакват феновете на бирата, които ще се присъединят към последните 2 точки от морското турне на Heineken.

Ако сте пропуснали първите партита, може да наваксате в края на август:

27.08/петък/ – Bedroom,Слънчев бряг

28.08 /събота/– Планет, Варна

За да следите събитията отблизо, можете да ни намерите на www.heinekenmusic.bg и във фейсбук на: http://www.facebook.com/heineken

 
По темата: