Купуваш новия Playboy, получаваш гола миска – реколта 2005!

Нова година – нов Playboy! При това с календар!

На корицата на януарския брой на Playboy е Роси Иванова, която стана „Мис България” през 2005 година, но това не й пречи да изглежда ослепително и през 2010-а. Фотосите, дело на Дилян Марков, са с 4 различни стайлинга, колкото са и сезоните в България (макар че зимата прави опити да изчезне).

Новогодишният Playboy върви в комплект с календар за 2010 г. Снимките в него, разбира се, не са на кокичета и планински езерца, а на най-сексапилните момичета от страниците на списанието през изминалата година.

В 95-и брой на Playboy ще видите и фотосесия на световния топмодел Джоана Крупа, определяна от медиите като „новата Бриджит Бардо”.

Голямото интервю е с най-популярния български поп изпълнител в момента Миро, който представя страната ни в конкурса „Евровизия”. В рубриката „20 въпроса” гостувадребничкият, но иначе много голям Дани Де Вито.

В „Опасни футболни връзки” спортният коментатор Ники Александров разкрива задкулисните игри, довели до избирането на супер компромисните ЮАР и Украйна за домакини на най-важните футболни форуми.

Обзорният материал „Пари на вятъра” разказва за най-безумните покупки на звездите, а страниците Sex & Fun предлагат текста „Защо тя каза да”, разбулващ мотивацията на жените да легнат с някой мъж.

 
По темата: