Латинка Петрова пее по bTV, показва дъщеря си

„Търси се…“ се завръща в ефира на bTV с актрисата Латинка Петрова

Тази неделя от 11ч. по bTV първият гост в студиото на „Търси се…“ за новия телевизионен сезон ще бъде актрисата Латинка Петрова. Тя ще разкрие пред зрителите най-дълбоките емоции в личния си свят и на какво се дължи огромната й позитивна енергия.

Първата среща на Латинка ще е с легендарния актьор Никола Анастасов, с когото над 30 години работят заедно в Сатиричния театър. Зрителите ще се запознаят и с много от приятелите на актрисата извън театъра.

Една от най-сантименталните срещи в първия епизод от новия сезон на предаването ще е с дъщерята на Латинка Петрова – Линда, която актрисата ражда на 41-а годишна възраст.

Освен приятните срещи, които Меги и Нели са подготвили, ще се убедим и в завидните певчески и гимнастически способности на Латинка, които тя ще демонстрира в студиото.

През новия сезон водещите Меги и Нели са подготвили още любопитни срещи и откровени разговори с някои от най-популярните личности у нас.

През септември зрителите ще надникнат в най-съкровенния свят на младата певица Нора Караиванова, актьорите Симеон Лютаков и Любомир Ковачев и проф. Мирослава Кадурина.

Гледай видео запис от предаването онлайн