Латинка Петрова: Завърших ВИТИЗ девствена! (+снимки)

Абитуриентска вечер в „Шоуто на Иван и Андрей”

На 18 май ( сряда) Иван и Андрей си организираха абитуриентска вечер в компанията на „Мис България 2010” – Ромина Андонова, футболиста Стойко Сакалиев, артиста Август Попов и забавната актриса Латинка Петрова с техните най-забавни спомени от абитуриентските им балове.

Август Попов се похвали, че 84-85 година е бил абитуриент, а по-късно и абсолвент. Като видя снимки на Август от бала му Андрей възкликна: „Ти си бил хубаво момче, колкото и да не ми се вярва!”. Попов шеговито сподели: „Тогава мечтаех да стана звезда и не можах!”. Артистът сподели още, че преди да влезне в казармата бил освен симпатичен, и заможен, защото баба му имала кози. На бала си Август занесъл на всички преподаватели по една коза.

Артистът използва ефира на вечерното шоу на Иван и Андрей, за да поздрави за рождения ден своята балдъза – лекоатлетката Ивет Лалова.

„Мис България 2010” пък била без кавалер на бала си. „За какво ми е някакъв чужд човек?” – бяха разсъжденията на красавицата. Ромина бе донесла в студиото роклята, с която е била облечена на абитуриентския си бал. Най-красивата българка за 2010 година сподели, че половината от съучениците й сега учат в чужбина, а другата половина също работят извън България.

Стойко Сакалиев имал дама за бала си, но във въпросната абитуриентска вечер го изоставила заради друг. „Така имах възможност да избирам!” – сам се иронизира футболистът. Тогава го харесвали момичетата от 15 до 18-годишна възраст, похвали се Сакалиев. „Аз съм бил абитуриент от 1996 до 2005 година!” – сподели с усмивка Стойко, който посещавал абитуриентските балове през всичките тези години.

Латинка Петрова обясни, че въпреки възрастта си, когато тя е била абитуриентка е имало фотоапарати. „Един човек си пъхаше главата в нещо черно!” – добави с голяма доза хумор комедийната актриса.

Петрова имала рокля от трудно намираема тафта. Когато от екипа на шоуто показаха нейни снимки като млада, Латинка с широка усмивка възкликна: „Боже, к’ва съм сладка, гледай!”.

Актрисата разказа, че по нейно време обичали да носят велурени обувки, които опушвали със свещ, защото така било модерно. Тогава имало жартиери, чорапи с ръб, чорапогащници, обувки на висок ток, от които ставали големи мазоли, за това си носели цвички.

На бала си Латинка и съучениците й отишли на дискотека с духова музика, на открито в Парка на Свободата. От едната страна стояли момчетата от техникума, а от другата момичетата от гимназията и така били като в клуб за запознанства.

Петрова определи съучениците си от мъжки пол като „дръгливи момчета, жадни за някакви наслади”. Въпреки свенливите кавалери Петрова изненадващо стовари новината: „Аз завърших ВИТИЗ девствена! Наблягах на драмата тогава!”. Освен това по нейно време нямало такива автомобили като сега, а извозвали абитуриентите с автобус. Според Латинка Петрова в абитуриентския бал има много романтика и пожела на всички завършващи: „На добър час!”.

Абитуриентите от  19 СОУ „Елин Пелин” бяха специални гости в публиката на „Шоуто на Иван и Андрей”.

Шоуто на Иван и Андрей 18.05.2011 (част 1/2)

Шоуто на Иван и Андрей 18.05.2011 (част 2/2)

На 23 май ( понеделник) на Иван и Андрей ще гостуват един от представителите на трио „БИК”Константин, заедно с неговата братовчедка – певицата Лияна и нейната дъщеричка Дениз.

Снимки: Явор Иванов