Лазар Кисьов е на ръба да пусне нов видео хит – So Far Away

Лазар – почти готов с клипа към So Far Away

Новото видео на айдъла ще бъде завършено до няколко дни

Айдълът Лазар Кисьов съобщи, че видеото към новата му песен So Far Away ще бъде готово до броени дни. За видеореализацията на динамичното лятно парче той се е доверил на режисьора Тенчо Янчев, с когото работят заедно за първи път.

„Тенчо е страхотен професионалист, много съм доволен от съвместната ни работа – казва Лазар. – Той имаше много идеи за визията на клипа, които според мен успяхме да превърнем в реалност и нямам търпение хората да видят крайния резултат.”

В клипа се залага на историята за изневярата и ревността. Партньорка в горещите сцени на Лазар е моделката Асиана Митева, която изпълнителят признава, че отдавна е искал да включи в свой проект. Действието се развива в столичен клуб. Сценарист на видеото е Цвети от Expose, a цялостният стайлинг прави Николай Сяров.

„Залагам много на So Far Away – споделя Лазар. – Написах песента когато бях далеч от България и тя е посветена на човека, който ме вдъхновява.”

Лазар сам създава музиката и текста на So Far Away, а за аранжимента се доверява на Светльо Къслев, който в последните години се наложи като един от най-успешните аранжори на денс музика в България, заставайки зад проектите на много родни звезди.

Виж интервюто, което Лазар даде наскоро: „Не работя за слава

Чуй Lazar – So Far Away (Single 2010)