Лазар в Мексико, Райна се преселва в Куба

Райна замина да учи в Куба

Куба спечели завинаги Райна и се превръща в сбъдната мечта, защото певицата започва 2017-та с едно ново начало точно в островната държава. Свободно можем да кажем, че тя е щастливка, защото успява да сбъдне своите най-съкровени желания.

Преди заминаването си, точно в навечерието на Новата година, Райна се обърна към своите почитатели в официалната си страница, за да ги направи съпричастни със своето невероятно пътуване към знанието, което й предстои:

“Измина една прекрасна за мен година, година, в която успях да сбъдна много мечти – обикалях света – Италия, Кападокия, Куба, Санторини, Филипините (Боракай, Ал Ейн), научих нов език, доказах истина, сдобих се с нещото, за което отдавна работя, създадох хубави песни, две от които – големи хитове, по един и в двата жанра, аналогично реализирах много участия тук, както и в чужбина – Канада, САЩ, Македония…”

Райна споделя още, че през последните месеци почти не е спала, но е повече от удовлетворена, че върши нещата, които я правят щастлива и я приближават все повече към другите й цели и мечти в живота.

”Пожелавам си Новата 2017 година да бъде също толкова добра и динамична, но най- вече да съм жива и здрава, защото другото си го постигам сама, с Божията помощ. От 3.01 до 23.02 няма да поемам участия, защото ще пътувам отново, с цел обучение. Благодаря на “Пайнер”, че ми дадоха този шанс да пътувам за по-дълъг срок.”

Райна посрещна Новата година отново на път, защото я свари по трасето между две участия, което приема за добър знак. Според нея това означава, че и 2017-та ще е година на движение и напредък.

”Това ви пожелавам и на вас, година на движение напред! Здрава и мирна! Правете добро, за да дойде доброто и при вас. Добро при добро отива”, са думите на Райна.

Мексико е първата дестинация за Лазар през 2017

Новата 2017 година за Лазар започва повече от добре, защото стартира с екзотично пътешествие до страната на ацтеките – Мексико. В “Звездно” изпълнителят бе споделил, че има планове за едно ново и далечно пътуване през януари, но подробностите тогава запази в тайна. Мистерията коя е дестинацията вече е разкрита, а Лазар сподели първите си емоции във Facebook.

Той поднесе преживяванията си с впечатляващи снимки, които за часове обиколиха мрежата и събраха многобройни харесвания. Всички негови фенове вече очакват нови фотоси, с които и те виртуално да се насладят на красотата на Мексико.

След завръщането си в България, Лазар отново ще се отдаде на работа по своите музикални проекти за 2017 година. До появата им зрителите на телевизия “Планета” могат да се насладят на новите лайв версии на песните “Ще ме помниш” и “Няма такава любов”, които Лазар представи в празничната програма “Нощта на звездите”.

Инфо: Planeta.TV

 
По темата: