Лъжи на Дует Авеню – MP3, текст и видео хит

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=rTLHl5dZtZk

Потърси MP3

„Ето, че дойде моментът да ви представим новото ни видео „Лъжи“! Един много емоционален проект за нас! Благодарим на безкрайно талантливия режисьор Павел Г. Веснаков и оператора Мартин Балкански и на безупречните Димо Алексиев и Радина Думанян! Те създадоха магията!“ – напсаха Боби и Заки във фейсбук профила си.

Мария Илиева и Любо Киров ще бъдат специални гости на концерта, с който дует “Авеню” ще представи новия си албум “Безвремие”. Той ще бъде на 16 ноември в зала 3 на НДК от 20 ч. Заедно с Боби и Заки на сцената ще излязат и техните музиканти. Самият албум ще се появи на пазара малко преди коледните празници.

Видеото към „Лъжи“ е дело на режисьора Павел Г. Веснаков и оператора Мартин Балкански – професионалисти с главна роля в снимачния екип на „Откраднат живот“

Лъжи, любов и неизказани думи са в центъра на новото видео на дует „Авеню“ към песента „Лъжи“. Парчето, което се появява в нов аранжимент към най-успешния сериал на медицинска тематика у нас, носи не само посланията на „Откраднат живот“, но и своя история с добре познати лица. Ролите са поверени на две от звездите на продукцията – актьорите Радина Думанян и Димо Алексиев, които влизат в нов любовен сюжет.

„Всяко послание на песента загатва ситуация, продиктувана от нещо премълчано или емоция, която е останала дълбоко скрита – както за нас, така и за героите на „Откраднат живот“. Благодарение на участието на големи таланти като Радина и Димо успяхме да пресъздадем атмосферата, която песента носи“, разказват Заки и Боби. Видеото към „Лъжи“ е дело на режисьора Павел Веснаков и оператора Мартин Балкански, които са в основата на снимачния екип на лекарския сериал.

„Беше изключително приятно да работя още веднъж с този екип. Лъжата за жалост става все повече част от ежедневието ни. Така става и тема, която ни вълнува все по-често“, разказва Димо Алексиев, който влиза в нова любовна история с Думанян. Актьорите допълват, че песента е естествено продължение на история, която са преживели със своите образи от началото на сериала.

Авеню – Лъжи (Откраднат живот OST)

музика: Боби Иванчев
текст: Заки Соколов
аранжимент: Боби Иванчев/Васил Иванов – The Editor
запис, смесване: Димитър Ганчев
Режисьор : Павел Г. Веснаков
Оператор/DOP : Мартин Балкански
Продуцент : Dream Team Films / VTY / ARSIS
Изпълнителен продуцент: Александър Христов
В ролите : Радина Думанян, Димо Алексиев
Грим: Гергана Денева
Облекло Авеню: Adelly
Мениджър Авеню / Фотограф: Красена Ангелова

Текст:

Поглеждам в твойте очи
във мойте ти погледни
и за миг дори
с теб да помълчим.

Поглеждам в твойте очи,
но няма друго в тях освен
безброй лъжи
и познатият страх.

Недей да се страхуваш, недей.
Не измисляй свойта нова лъжа, недей.
Аз разбирам какво ще спестиш щом
погледна в твойте очи.

Нима ти не разбра,
че няма капка смисъл в това,
че всяка твоя лъжа
затваря всяка нова, нова врата към мен.

Поглеждам в твойте очи,
докосвам твойта ръка.
Дори да мълчим
говорят наште тела.

Кажи това, което не знам.
Не повтаряй тази грешка сега, признай,
не прикривай ти своя страх
просто с друга лъжа.

Нима ти не разбра,
че няма капка смисъл в това,
че всяка твоя лъжа
затваря всяка нова, нова врата към мен.

 
По темата: