Лъжовно сърце еп. 1, 2, 3, 4, 5 с онлайн видео от 27, 28.04. и 01, 02, 03.05.2017

1 епизод
Сърцето продължава да бие!

Леонардо се завръща в Пуебла след дълго пребиваване в чужбина и се среща със старите приятели, но преди всичко със старите си любови, които все така карат сърцето му да ускорява…

По заповед на Демиан, Едуардо търси начин да изкупи на всяка цена земите на Мануел. Той, обаче, не се поддава на натиск, тъй като неговата мечта е да изгради клиника, в която заедно с внучката си Мариела да се грижат за хората от общността.

Лусия случайно се среща с Леонардо и двамата разбират, че любовта, която преди много години са изпитвали, все още е жива, въпреки негодуванието от решенията, които са взели без да мислят за последствията.

По един магически начин, Мариела се среща с Алонсо, едно дете, което, без да подозира, ще стане много важна част от живота ѝ.

2 епизод
Лусия е решена да сложи край на брака си!

Леонардо се опитва да научи нещо повече за живота на Лусия, защото по всичко личи, че тя не е щастлива в брака си. Даниел му напомня, че връзката му с нея е приключила преди много години и сега тя е омъжена жена, не бива да ѝ навлича проблеми.

Връзката между Лусия и Демиан е много лоша. По време на вечеря, той се държи много зле с нея и за това, изморена от положението, Лусия заявява, че бракът им е приключил.

Въпреки всичко, Демиан отказва да се раздели с Лусия. В опит да я принуди да размисли, той поставя като условие да подпише развода е тя да се откаже от децата си.

От друга страна, Сара пита дъщеря си дали решението да се разведе няма нещо общо със завръщането на Леонардо в Пуебла.

Рафаела помага на братовчедка си при развода. Лусия смята действията ѝ за малко подозрителни.

3 епизод
Лусия и Леонардо се целуват!

Демиан наема Леонардо да изработи скулптура на съпругата му, но скулпторът отказва предложението. След като Кармен го посъветва, Леонардо все пак поема поръчката.

Алонсо заварва майка си да се целува с Леонардо и веднага го обвинява, че по негова вина родителите му се развеждат. Лусия се опитва да му обясни, че тази целувка е била грешка, но Алонсо не иска да я слуша.

Мануел се изправя срещу Демиан, защото не желае да продава земите си. Мануел е наясно, че господин Ферер няма да се откаже от земите толкова лесно.

Мариела с всеки изминал ден все повече се интересува от Алонсо. Въпреки забраната да го търси, тя иска да бъде близо до него.

По-късно, когато отваря вратата на дома си, Мануел е ударен много силно, след което се оказва проснат на земята…

4 епизод
Смъртта на Мануел!

Мариела вижда как се взривява дома на дядо ѝ Мануел, който, въпреки намесата на Леонардо, умира. Той оставя внучката си потънала в скръб и болка.

Кармен подозира, че господин Ферер има нещо общо със случилото се с Мануел, Демиан започва да се подготвя да получи земите на Д-р Салватиера.

Лусия заварва съпруга си да се целува с братовчедка ѝ Рафаела. Това още повече засилва решимостта ѝ да се разведе. Демиан не иска да се разделят и дори удря шамар на Лусия.

Като посещава Даниел, Лусия признава, че все още е влюбена в Леонардо. Той изслушва изповедта ѝ и ѝ предлага да избягат заедно, за да изживеят любовта си…

5 епизод
Сърце в движение!

След като научава, че Лусия продължава да го обича, Леонардо предлага да вземат децата ѝ и да заминат заедно, за да изживеят любовта, която все още ги свързва.

Полицията издирва Демиан, защото подозират, че има нещо общо с пожара, в който е загинал Мануел. Полицията се свързва с Леонардо, който да повдигне обвинение, но той не иска да се намесва в този случай.

Лусия открива, че Демиан иска да избяга с децата им. За това, тя приема да избяга с Леонардо, но Рафаела разкрива плановете на братовчедка си и веднага отива да разкаже на зет си, че съпругата му е на път да го изостави.

Лусия си определя среща с Леонардо в парка. Преди да отиде, Леонардо е изненадан от Демиан, който го пита какво прави толкова късно навън. Тя се изправя лице в лице с него, защото е изморена от лъжи и докато двамата се сдърпват, се чува изстрел…

Гледай онлайн на български

Инфо: Лъжовно сърце