Лъжовно сърце еп. 41, 42, 43, 44, 45 от с онлайн видео от 22, 23, 26, 27, 28.06.2017

41 епизод
Появява се бащата на Мариела!

Лети взема крайното решение да прекрати връзката си с Хулио, защото през цялото време го е използвала в опит да забрави Сантяго, който винаги е бил голямата ѝ любов.

Карла е откровена с Рафаела и ѝ разказва за съществуването на друга жена в живота на съпруга ѝ. Карла иска да разследва до дъното и да открие доказателства, които да потвърдят изневярата на Едуардо. Така тя може да извлече по-голяма финансова облага при развода.

Антонио Миранда наема детектив, за да открие местонахождението на дъщеря му, която се оказва не някоя друга, а точно Мариела Салватиера… Дали скоро ще се срещнат дъщеря и баща?!

Даниел се изправя лице в лице с брат си заради подозрението, че той е виновен за внезапната промяна в поведението на Мариела. Тъй като не разполага с достатъчно доказателства, решава да остави нещата така и да потърси другаде доказателства за действията на Демиан…

Дали отец Даниел ще открие тайната в загадъчния сейф и така да победи Демиан?!

42 епизод
Даниел научава истината!

Сантяго предупреждава баща си, че времето за да намери пари и да си плати дълговете вече е приключило. За това, Демиан не успява да получи паричен заем, а скоро акционерите ще го обвинят в измама и лошо управление на фондовете.

Демиан подозира честите излизания на Рафаела и за това моли Рохелио за помощ. Нарежда му да я следи през цялото време и да открие какво крие… Дали Рохелио ще открие доказателства за изневярата на Рафаела?!

Алонсо признава, че чувствата му са унищожени благодарение на Мариела. Той не се отказва от възможността да изпита нещо към Рената… Дали Алонсо отново ще падне в мрежите ѝ?!

Отец Даниел научава истината като чува по време на изповед признанието, че брат му е виновен за измамата, извършена срещу д-р Салватиера, за да присвои земите му и да изключи Мариела от завещанието.

43 епизод
Рафаела в ръцете на Рохелио!

Сара не сдържа желанието си да удари шамар на Мариела, за да ѝ покаже колко е разочарована и ядосана заради поведението ѝ, когато е изоставила внука ѝ пред олтара. Без да може да се защити, Мариела избухва в сълзи заради усещането, че е най-презираната личност на земята.

Рафаела плаща скъпо за своята небрежност. Рохелио се възползва от ситуацията и я шантажира със снимките, които е направил като свидетелство за изневярата ѝ. Без друг изход, Рафаела приема изискванията му и накрая двамата се оказват в леглото.

Най-неочаквано, Мариела е посетена от Антонио в кабинета ѝ. Мариела не подозира каква е истинската връзка, за това го приема като всеки един пациент и му поставя диагноза лека аритмия. Като чува това, Антонио загърбва за момента истинския мотив да я посети и се фокусира върху здравословното си състояние и как може да го подобри.

Флоренсия се опитва да оправи положението с родителите си и предлага да поговорят за семейните им проблеми. Когато разговаря с майка си, всичко върви добре и двете се сдобряват. Положението с Едуардо е съвсем различно и нещата излизат извън контрол. Те отново се дистанцират.

44 епизод
Флоренсия умира!

Като вижда, че връзката между Флоренсия и сина ѝ минава на друго ниво, Елена решава да не мълчи повече за тъмното си минало и разкрива, че Едуардо Молинер е истинския баща на Хулио.

Рохелио пристига в кантората на Дон Сефиро, за да убие Луис Ваярино преди да успее да свидетелства. За миг нещата се влошават, след като пистолета на Рохелио стреля няколко пъти и за нещастие, един от куршумите влиза във Флоренсия.

Алонсо иска да си вземе време, за да изгради живота си без Мариела. В този толкова важен момент в живота му, той завежда Рената в луксозен ресторант с намерението да ѝ предложи да възстановят връзката си… Дали Рената ще приеме да стане годеница на Алонсо!?

45 епизод
Леонардо се връща за Мариела!

Лисандро вижда безжизненото тяло на сестра си и се заклева да не остави това ненаказано. В същото време, Санти моли за прошка Флоренсия, че не я оценил и се сбогува с нея завинаги.

Леонардо неочаквано пристига и изненадва Мариела. Тя го изслушва и разбира, че той се е върнал само заради голямата любов, която изпитва към нея и желанието му да я покори.

Мариела и Леонардо се появяват на погребението на Флоренсия, което, както може да се очаква, предизвиква смут. Като се сблъскват с Демиан започват да спорят…

Дали Алонсо ще се изправи срещу Леонардо с въпроса дали той и Мариела са любовници?!

Гледай онлайн на български

Инфо: Лъжовно сърце