Лекар преглежда със слушалки за уолкмен

Мним лекар преглежда за 80 лева  – в събота от 20:00 часа в „Хрътките” по bTV Action

Защо родители и учители от Варна скочиха срещу първокласник ще стане ясно в неделя, 4 декември

Тази събота, 3 декември, от 20:00 ч. Валентина Войкова ще разкаже на зрителите на bTV Action за практиката на мним лекар, който преглежда със слушалки за уолкмен срещу такса то 80 лева. Методът, който замества ехограф, скенер, магнитен резонанс, изследвания и прегледи при специалисти,  е изключително популярен сред болните хора у нас, часове се записват за седмици напред. Същият лекар изписва едни и същи прахчета за колит, рак и акне. Какво се случи след като се намесиха „Хрътките”, ще стане от 20:00 часа по bTV Action.

В събота зрителите ще разберат още какво мислят строителите за прогнозите на сеизмолозите, според които при трус от 7-ма степен по Рихтер сградите в София няма да издържат? Темата ще коментира и главният архитект на София Петър Диков.

Гледай видео от предаването онлайн

В неделното издание на „Хрътките” зрителите на bTV Action ще се срещнат със седемгодишно момче, което е страшилището на варненско училище и срещу което скочиха родители и учители. Как стана така, че възрастните абдикираха от задълженията си, за да линчуват първокласник? „Хрътките” отидоха на място в училището на раздора и се срещнаха с всички страни.

В социалната провокация на 4 декември „Хрътките” ще проверят наистина ли разпознаваме трудно известните лица, когато заемат мястото на един от нас? Предизвикателството прие Валентина Войкова, която ще продава домати на столичен пазар, а какви бяха реакциите на клиентите й ще стане ясно в неделя от 20:00 часа по bTV Action.

Гледай видео от предаването онлайн