Лекарки и медсестри напират за „Мисис Блгария 2011“

Избират Мисис Блгария за 13-ти път

На 28 октомври, петък, от 19.30 часа в клуб Night Flight ще се проведе 13-то издание на националния конкурс за омъжени жени „Мисис България 2011”.

16 дами, избрани от близо 600 кандидатки на предварителния кастинг, ще се борят за титлите „Мисис България Вселена”, „Мисис България Европейски съюз”, „Мисис България Земя”, „Мисис България Свят”.

„През годините титлата „Мисис България” се превърна не само в запазена марка за красота и престиж, но и в ясен ангажимент да се подкрепят обществено значими каузи. „Прави впечатление, че много от кандидатките отбелязват, че са били привлечени да участват в конкурса именно от благотворителните каузи, по които работят успелите жени в организация „Мисис България”, каза преди финала Меги Савова – продуцент на събитието и собственик на марката.  Тази година сред кандидатките за „Мисис Блгария 2011” преобладават дами с професии като лекари и медицински сестри, икономисти и бивши модели.

По традиция конкурсът ще се проведе в три тура. В първия кандидатките ще дефилират в колекцията на престижна модна фирма, във втория ще представят семействата си, а в третия ще блестят в официални тоалети.

Специален подарък – автомобил от първа серия  BMW, ще получи организация „Мисис България” от автомобилна къща за своето 13-то издание.

На снимката: Финалистките в „Мисис България“ 2010

 
По темата: