Лекоатлет разбива Иван на един крак!

Доктор по химия с формула за победа в „Разбий Иван и Андрей”

Многократен републикански шампион по лека атлетика на 400 метра бягане ще опита късмета си в шоуто „Разбий Иван и Андрей” по Нова ТВ в новия епизод на предаването.

Софиянецът Христо Гаджов е на 35 години и е щастливо женен с две деца. Именно семейството му го стимулира да участва в предаването.

Бившият лекоатлет работи като мениджър „Продажби” в международна фармацевтична компания, в която прилага всички свои знания и умения по химия, придобити по време на обучението си в химическия техникум и след това – в Химикотехнологичния и металургичен университет. Защитил е дори докторантура в Института по обща и неорганична химия в БАН. За него приятелите му казват, че мисли и действа изключително бързо. Според тях Иван е доста по-слаб физически от Христо и няма шанс да го надвие.

„Ако Иван го е страх да застане до мен на пистата, аз ще бягам с един крак, а той на два, за да видим кой ще победи. Моята спортна злоба и хъс са два пъти по-силни от неговите. Спечелил съм не един или два медала”, заканва се Христо, докато тренира във фитнес залата.

Дали Иван ще удържи на темпото на Христо в поредицата от изключително атрактивни игри, ще видим в понеделник, 21 ноември, точно в 20.00 ч. по Нова ТВ.

Гледай видео запис от предаването онлайн