Лена от „Евровизия“ по голи гърди в RTL, плюят „левия“ Миро

Докато цяла Европа гледа нежните прелести на евровизионната победителка, в Германия не пестят тежките думи по наш Миро

19-годишната германка Лена Майер-Ландрут, която спечели 55-ото издание на „Евровизия„, се е снимала в еротичен филм.

Розовата лента е била излъчена през септември 2009 г. по RTL, пише „Монитор“. Самият филм е бил заснет в началото на миналата година, когато Лена е била все още непълнолетна.

Серията с нейното участие е била излъчена само три месеца, след като Лена е навършила 18 години.

По сценарий в 3-минутната сценка бъдещата победителка на „Евровизия“ прави секс в басейн с непознат младеж. Полицията обаче вижда разгорещените любовници и ги погва. Преди това обаче голите гърди на непълнолетната Лена се показват над водата на няколко пъти.

Да, аз съм се снимала, но не съжалявам за това. Все пак не става въпрос за някакъв порно филм. Тогава не знаех, че ще покажат това видео по телевизията. Може би сега не бих се снимала така“, заяви Лена Майер-Ландрут, която по онова време още е ходела на училище.

Между другото 19-годишната певица е от доста високопоставено семейство.Дядо й Андреас Майер-Ландрут дълги години е бил посланик на ФРГ в СССР.

Малко преди финала на „Евровизия“ в Германия се разрази гореща дискусия дали момиче с такова съмнително поведение е достойно да представи страната си на конкурса. След като го спечели обаче, никой в родината й вече не роптае, а сценката в басейна попадна сред най-гледаните клипчета в интернет. Самата Лена призна, че е в шок от победата на „Евровизия 2010„.

Тя се появи пред медиите с тениска с номер 1 и заедно с немските журналисти няколко пъти изпя Ich liebe Deutschland, след което поздрави съотечествениците си с победата в 55-ото издание на песенния конкурс.

„Искате да знаете какви са моите чувства: шок! Мисля, че това е невероятно. Истински щастлива съм. Това е много голямо събитие в живота ми. Това е пълно безумие“, призна изпълнителката на победилата песен „Сателит“. Въпреки вълнението от победата, Лена Майер-Ландрут споделя, че „победата е много хубава, но не е целият й  живот“.

Немските журналисти, които коментираха резултатите от тазгодишния песенен конкурс „Евровизия„, не пожалиха нашия представител на „Евровизия“ Миро.

Щефан Раб от телевизия PRO 7 се подигра с него, като в шоуто си заяви, че Миро е член на педерастка формация и би трябвало заради този скандал да се класира в международния конкурс.

Гостът на Раб обаче заяви, че подобни групи са били популярни в началото на 90-те години, което предрича провал на България в „Евровизия„.

Инфо: BLife & BNews

Виж еротичното видео с Лена:

 
По темата: