Лео признава защо избра България пред Италия

Пенка Георгиева напусна завинаги Къщата на Big Brother All Stars 2013

Във вторник вечер от 20:00 часа Съквартирантите се подреждат по интелект и красота в нова Мисия

В понеделник вечер, по време на вторите Елиминации, Пенка Георгиева напусна Къщата на Big Brother All Stars 2013. След сериозно съревнование със Златка Райкова и Лео, Пенка  напусна шоуто с обещанието да завърши образованието си.

Във вторник вечер от 20:00 часа по Нова ТВ Съквартирантите ще се впуснат в колоритна мисия, наречена „Най-много, най-малко“. Участниците ще трябва да се подредят по различен начин в зависимост от качеството, което Big Brother им зададе. Всеки един от тях ще трябва да се изолира в изповедалнята и да познае новото качество, по което Съквартирантите са се разпределили. Кои ще бъдат най-аналитичните звезди? Кой ще оглави редичките за красота, интелект и досада, ще разберете от 20:00 часа по Нова ТВ.

Един от най-позитивните участници на Big Brother All Stars 2013 Лео Бианки ще разкрие своите мотиви за реализация в България. Докато забърква поредния си кулинарен деликатес, италианецът ще разкаже пред Съквартирантите как участието му във втория сезон на Big Brother е променило живота му, определяйки го като „мега-трамплин“ за кариерата си в България. Какви съкровени моменти ще разкрие Лео в своя разказ? Как ще продължи животът в Къщата, след като единият лагер остана без най-силните си попълнения, зрителите ще видят точно в 20:00 часа само по Нова ТВ.

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: