Лепа Брена и Азис с концерт в Арена Армеец, билети по 20 лева

Азис част от шоуто на Лепа Брена в София

Хамелеонът на българската сцена Азис се включва в грандиозното шоу, което символът на сръбската музика Лепа Брена ще изнесе на 22 октомври в София. Изпълнителят на „Сен Тропе“ ще излезе в „Арена Армеец“ непосредствено преди легендата на Балканите. Изборът е направен лично от самата Брена, която неведнъж е споделяла в интервюта за медиите, че това е любимият й български изпълнител.

„Честно да ви кажа, от всички ваши звезди най-много харесвам Азис. Смятам, че неговите трансформации са наистина невероятни и винаги успяват да ме изненадат. Възхищавам се на изпълнители, които имат смелостта да са провокативни и едновременно с това притежават огромен талант.“ – заяви Брена преди време пред роден всекидневник.

Специално за концерта на юго звездата Азис подготвя изненадваща програма с най-големите си хитове, които ще изпълни на живо със съпровод на бенд, съставен от доказали се български музиканти. Това несъмнено ще направи преживяването на 22 октомври незабравимо, а събитието ще остане в историята с  това, че събира на една сцена две от най-големите звезди на Балканите.

Концертът на Лепа Брена, на който звездата ще изпълни най-големите си и легендарни хитове от началото на кариерата си до днес, ще е на 22 октомври в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 20 до 55 лева.

 
По темата: , ,