Лесбо любовницата на Люси стана за смях във ВИП Брадър

ВИП Брадър учи Памела, че българите ходят до тоалетна на двора и нямат топла вода – видео

Нова „звезда“ влезе в къщата на ВИП Брадър. Дамата бе представена пред съквартирантите като една от най-популярните българки в света, защото до миналата седмица имала тайна връзка с немския принц Албер. Когато кралските роднини на аристократа разбрали за любовта му със Софи Александров, обаче, се наложило двамата да се разделят. Такъв псевдо репортаж бе излъчен на съквартирантите в къщата. Истината за пред зрителите разбули Ники Кънчев. Той покани в студиото мнимата Софи и разкри истинската й самоличност.

В реалния живот Софи се казва Камелия и е интимна приятелка на живеещата в Германия българска певица Люси Дяковска. Когато прожекторите в студиото блеснаха в лицето на Камелия, тя не посмя да се афишира като лесбийка (ах, колко сме демократични и разкрепостени, иначе!). Без дори да назове името на любимата си Люси, Камелия обясни, че двете били заедно от известно време. Сега Софи-Камелия ще има задачата да крие коя е и да кара ВИПовете да вярват, че е имала връзка с принц и това я е превърнало в много популярна в Европа.

Тази мисия се оказа най-бързо провалената в историята на ВИП Брадър. След като прекрачи прага на къщата, „приятелката на принца“ се шашна и забрави, че се казва уж Софи. При запознанството й с Къци, тя каза – „Камелия, приятно ми е.“. Едва след като непоправимото се случи, горката обърна плочата и започна да се представя като Софи…

Единствено може да предречем скоропостижен край на участието на Софи-Камелия във ВИП Брадър, както и последваща раздяла с далеч по-отраканата Люси.

И докато Софи-Камелия ще трябва тихомълком да се бори в обречената си мисия, за да остане до любимата, за зрителския вот се борят Ирен Кривошиева и синът й Владимир, певицата Аксиния и поп-фолк колежката й Бони. Те са тримата номинирани за изгонване.

Оказа се, че един от най-дразнещите съквартиранти е наследникът на Стефан Данаилов, който не се къпе, често изпуска газове без свян и притеснение, и то в спалнята. Освен това поучава останалите и така си навлича неприязънта им. Номинацията на Аксиния пък направи Кристина Патрашкова. Журналистката бе капитан на един от отборите и си извоюва правото да определи една от номинациите еднолично.

Гледай резила в 14-тата минута от записа:

Пълен видео запис от шоуто – гледай онлайн

В същото време късното издание на ВИП Брадър показа унизителна за българите мисия с Памела Андерсън. В нея световноизвестната блондинка научи, че 20% от българите нямат тоалетна вкъщи, както и че всички в България (как така, по дяволите?!) през лятото остават без топла вода за по две седмици…

ВИП Брадър учи Памела, че българите ходят до тоалетна на двора и нямат топла вода – видео

Частично е използвана информация на агенция Дартс нюз