Let the sunshine in! Мюзик айдъли играят „Коса“ благотворително

„Коса”в битка за щастие на сцената на Младежкия театър

Хитовият мюзикъл от 60-те събира звезди нa „Мюзик айдъл” с благотворителна цел

На 21 май в столичния  Младежки театър „Николай Бинев”  ще се проведе мощна музикална революция – неостаряващият мюзикъл „Коса” ще бъде представен в интригуваща интерпретация на проф. Андрей Аврамов от Музикалната академия.

Любимият на поколения мюзикъл често е определян като своеобразна битка на хипи културата срещу войната във Виетнам, както и като призив за мир, свободна любов и поголовно щастие. Този път обаче,  революционерите ще обединят сили в подкрепа на нова благородна кауза. Приходите от представлението  ще помогнат на децата болни от детска церебрална парализа в клинико-рехабилитационното отделение гр.Банкя.

Инициатори на благотворителния спектакъл са българският клон на международната организация „Марш на любовта”, както и участниците в мюзикъла – възпитаници на НМА „Проф. Панчо Владигеров” от специалност „Поп и джаз пеене”. Постановката е на проф. Андрей Аврамов, а хореографията – на Радослав Радев. Част от водещите роли в постановката са отредени на „мюзик айдълите” Нора Караиванова, Ясен Зердев, Дамян Попов. Сред участниците ще видим и други познати имена като Весела Делчева, Рейчъл Роу и Мартин Костадинов.

„Нашата организация стои зад редица благородни каузи, като бих желал да отбележа, че хората от екипа ни, както и тези, с които си сътрудничим, винаги предоставят помощта си абсолютно безвъзмездно. Печалбата от нашите инициативи отива изцяло за каузите, за които се борим”, сподели Асен  Михов, Управител на организацията „Марш на любовта” в България.

„В това представление вложихме изключително много любов, енергия, време и старание и се надяваме зрителите да усетят това и с удоволствие да дадат своята подкрепа за децата”, каза Ивелина Колаксъзова, която освен организатор е и участник в спектакъла.

Коса” – хитов мюзикъл, без съмнение! Затова “Let the sunshine in” за децата в Банкя!

Билети: на касата на Младежкия театър и в мрежата на bgbileti.com на  цена 10 лв.

Начало: 19:00 ч.

Повече за „Марш на Любовта” и подробна информация за благотворителната дейност на организацията можете да откриете на http://www.marchoflove.org