Лечебно хранене срещу екзема и други болести

ТLC ни учи как да се грижим за здравето си

Поредиците „Лечебно хранене” и „Смущаващи тела: На живо от клиниката”  показват как да излекуваме тялото си чрез храната и средствата на неконвенционалната медицина

В края на юни, по TLC, две нови поредици си поставят за цел да помогнат на зрителите да се грижат по-добре за тялото си. В сериите лекари ще се опитат да излекуват много болести и проблеми, като в същото време ще дават различни полезни съвети на зрителите за това как да се предпазят сами от  заболявания.

Първото предаване „Лечебно хранене” ще стартира с нов сезон на 20 юни от 23:00 часа. В него зрителите ще имат възможността да научат за лечебните свойства на храните. След проведени експерименти и най-нови научни доказателства пациенти, страдащи от различни заболявания и симптоми трябва да се подложат на специален хранителен режим, за да разберат дали здравословните им проблеми могат да бъдат облекчени или излекувани чрез храната, която консумират. В първия епизод ще се срещнем с момче с екзема, пациент, хранещ се предимно с плодове, и човек, страдащ от безсъние. При всички пациенти на клиниката средствата на конвенционалната медицина не са дали нужния резултат и лекарите ще се опитат да им помогнат, използвайки само естествените дарове на природата.

На 21 юни точно от 22:00 часа започва излъчването на новата поредица „Смущаващи тела: На живо от клиниката”, което ще запознае зрителите с бъдещето на медицинската практика. В предаване на живо, с помощта на видео връзка, хора от публиката получават консултации от д-р Кристиан Джесън и д-р Дон Харпър. Освен това зрителите ще могат да получат практически съвети и информация за видовете лечение и терапии, които могат да получат в държавни и частни здравни заведения. Специалистите ще ни представят и нови продукти, тестове на лекарства, отпускани без рецепта, както и популярни процедури – например, лазерна очна хирургия.

И двете предавания ще дадат изключително полезна информация на зрителите, за да могат да се предпазят от болести и да се грижат лесно сами за здравето си. Уроците започват на 20 юни от 23:00 часа с новите серии на „Лечебно хранене” и продължават на 21 юни от 22:00 часа с предаването „Смущаващи тела: На живо от клиниката” по TLC.

 
По темата: ,