„Левски“ се размазват след победата над АИК – Илиян помага! (снимки)

Кралско посрещане направиха на „ Левски”  в SIN CITY

Собственикът Тодор Батков   удържа на думата си да заведе лично отбора след победата срещу АИК в  SIN CITY , където винаги по традиция празнуват победите си „сините”.

„Левски” в пълен състав и блясък зае ВИП зоната на „Клубът на елита” .  Приятна изненада още на входа посрещна победителите – сини шалчета, екипи на Левски, с  които бе облечен персоналът в чест на победителите, вулкан от поздрави и логото на „Левски” с поздравления се въртеше без прекъсване по всички стени на клуба.

За втора поредна година Левски се класира в групите на Лига Европа. „Сините“ стигнаха до победата с 2:1 срещу АИК по невероятен начин и заслужено ликуваха след края на реванша. Шведите поведоха още в 11-ата минута и попариха близо 23-те хиляди души на стадион „Георги Аспарухов“. След почивката обаче  „сините“ изригнаха за 2 минути и с попадения на Даниел Младенов и Гара Дембеле стигнаха до пълния обрат.

Всички гости на SIN CITY тази вечер искаха да поздравят идолите си и вулкани от поздрави, придружени от дъжд от салфетки засипваха постоянно левскарите.

Илиян , който тази вечер беше гост изпълнител не спря да поздравява победителите.

С много шампанско и уиски победата беше запечатана в историята на безкрайните победи на „Левски”