Левски – ЦСКА по БНТ онлайн на живо по интернет


Вечното дерби на живо по БНТ

На 29 април 129-тото издание на Вечното дерби Левски – ЦСКА идва единствено с БНТ. Сини и червени са готови за битка без компромиси на терена и по трибуните. Голямата точкова разлика между двата отбора в класирането по никакъв начин не се отразява на желанието им за победа, защото друг такъв мач у нас няма.

Съвзе ли се Левски от шоковата серия от пет мача без победа в шампионата или младите звезди на ЦСКА, водени от Жуниор Мораеш ще продължат успешния си ход? Отговорите ще дойдат в неделя вечер.

Началото на двубоя е от 17:45 ч., поверен на коментаторския тандем Никола Ибришимов и Ивайло Ангелов. 25 минути по-рано започва коментарното студио с водещ Радостин Любомиров. Гост-анализатори в него ще бъдат Павел Панов и Ангел Червенков.

Всичко най-интересно от Вечното дерби зрителите могат да видят на живо от стадион „Васил Левски” в неделя по БНТ1 и БНТ Свят от 17.45 ч.!

Гледай на живо онлайн: Http://tv.bnt.bg/

 „Пред банята” в неделя специално за вечното дерби

Поредният брой на спортното шоу „Пред банята” ще се излъчи извънредно в неделя от 20:00 в ефира на TV7, а не както обикновено в понеделник вечер. Причината за промяната е вечното дерби Левски-ЦСКА, което ще се играе в последния ден от седмицата и желанието на авторите на предаването да направят обстоен анализ на мача веднага след неговия край.

„Искаме да предложим на нашите зрители подробен разбор на най-интересните и най-спорните ситуации от дербито и това да се случи не на следващия ден, а след последния съдийски сигнал”, коментира единият от водещите на шоуто Ники Александров. Александров ще дискутира развоя от синьо-червения сблъсък заедно със своите колеги Иво Райчев и Борис Касабов, който дебютира в предишното издание на предаването.

Традиционната анкета на „Пред банята” във Фейсбук тази седмица също е посветена на най-гледания футболен двубой у нас. На въпроса „Как ще завърши вечното дерби?” 55% дават предимство за армейците, 35% смятат, че Левски ще спечели, а според 10% срещата ще завърши наравно. Всеки може да гласува на http://www.facebook.com/Pred.banyata/app_399553786727179, като наградите тази седмица са смартфон и екип на националния отбор по футбол.