Лейди Би се изруси за „Часът на блондинките“ – там са и рапгрупа „Кючек“!

Лейди Би: „Често си измислям секс скандали, за да провокирам медиите”

Вокалистът на рапгрупа „Кючек” се оказа тежък адвокат

Скандалната рапърка Лейди Би изневери на брюнетките и стана руса заради гостуването си в БГТВ-шоуто „Часът на блондинките”.

Гърлата открито призна в студиото на Патриция Кирилова, че си е измисляла голяма част от секс  приключенията с мачовци от всички възможни раси, за да провокира журналистите.
„Какво ли не пишат за мен. Истината е, че не съм правила секс с жълти, черни и всякакви други, всичко е само шоу”, категорична е тя.

Във втората част на предаването гостува част от рапгрупа „Кючек”, която нашумя с римуваните гаври в парчетата, нанесли куп обиди на фолк певиците. „Айде, върти баджаци пред дебели чичаци”, се пее в заглавния им хит „Попфолк звезда”.

Оказа се, че един от музикантите в групата – Лъчо, е дипломиран по специалността Наказателно право и сега работи като адвокат на обвинени в престъпления. „Излишно е да се коментира случилото се с Боби Цанков. От това, което знам, не може да се има доверие на това, което е написал в книгите си”, обяснява Лъчо.

Предаването „Часът на блондинките” продължава кастинга за русокоси водещи, като сред най-нетърпеливите кандидатки са непобедимите във вербалните битки тризначки Вяра, Надежда и Любов. Най-младата кандидатка – 10-годишната блондинка Ивана Стойчева дори вече е дала заявка да направи дебютното си интервю с премиера Бойко Борисов по време на кастинга в средата на февруари.

Кандидатки за реалити-кастинга „Най-устата блондинка” може да се записват за участие в забавното начинание до 15 февруари тази година по електронната поща на адрес  blondshow.tv@gmail.com.

Виж Q-Check – Pop Folk Zvezda: