Лейди Гага скача гола в ръцете на публиката (ВИДЕО)

Едно паметно „гмурване” от сцената! Lady Gaga се овъргаля гола в ръцете на феновете в Чикаго (Видео)

Щастливци (или пък не) са феновете, които присъстваха в първия ден на фестивала Lollapalooza в Чикаго на 6 август.

Дебютната изява на скандалната певица на ежегодния музикален форум във „ветровития град“ беше през 2007 г., когато тя се качи на една от малките сцени, носейки екстравагантен тоалет, с който успя да привлече погледите върху себе си и да даде заявка за обещаващо попълнение на световната сцена.

Ето че три години по-късно, вече суперзвезда, Lady Gaga се качи на главната сцена на Lollapalooza 2010, облечена в същия тоалет, сякаш за да покаже на всички, че помни откъде е започнала кариерата й.

Тогава нямах звукозаписен договор. Никой не вярваше в мен. Но аз го направих. Благодаря ви от все сърце, че сте тук тази вечер, сподели певицата, чийто сет продължи около два часа.

Сред хитовете, които прозвучаха, бяха Just Dance, Telephone, Paparrazzi, Bad Romance, както и парчето Boys Boys Boys, посветено, по думите на самата Gaga, на „най-големите й фенове – гейовете в Чикаго“.

Часове преди шоуто обаче, изпълнителката се качи на сцената по време на изявата на рок бандата Semi Precious Weapons.

Полугола, Lady Gaga си размени страстни целувки с фронтмена Justin Tranter, а след това се хвърли в ръцете на публиката за едно наистина паметно „гмурване” от сцената…

По инфо на Avtora.com

Lady Gaga Crowd Surfing Lollapalooza 2010

New lady Gaga with Semi Precious Weapons

 
По темата: