Либидо на Славена – MP3 текст видео

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube
Потърси MP3

В деня на студентския празник Славена представи най-новия си проект, носещ провокативното заглавие „Либидо“. Клипът се завъртя и в телевизионния ефир.

„Либидо“ е различна песен, комбинация от етно, поп и RnB звучене. Музиката и аранжиментът са на Теодор Ташев, а самата изпълнителка за пореден път влиза в ролята на текстописец.

„Отново реших да се доверя на човека, с когото съм направила едни от най-добрите си парчета, Той има изключително модерно мислене, което е гаранция, че всяка песен се отличава и има индивидуалност.“, сподели Славена.

Клипът към „Либидо“ е заснет в едноименния бар в Благоевград, който певицата отвори това лято. Тя дори сподели с усмивка, че сингълът ще се превърне и във визитна картичка на заведението й.

Режисьор на лентата е екипът на продуцентска компания „Като Едно“, с които Славена работи за първи път. Гримът е дело на Бони, а косите – на Ина Алексиева-Янева.

След успешните й песни „Опасни играчки“ и „Ад на токчета“ Славена разкри, че има желание да продължи да създава свои авторски парчета, различни от комерсиалната вълна в момента. Певицата сподели в свое интервю, че ще се развива по-сериозно и във фолклора, като вече е подготвила две изненади, които ще представи съвсем скоро.

„Много съм щастлива, че „Либидо“ вече е факт. Вложих сърцето си в проекта и вярвам, че много хора ще оценят труда ми. Сега съм се концентрирала изцяло върху новите песни, които подготвям. Не искам да правя повече дълги паузи“, допълни още изпълнителката.

Текст: (скоро)