Лидерите на Македония в bTV Репортерите

Тази събота в „bTV Репортерите” – по следите на децата престъпници

В неделя пред камерата на bTV застават мъжете, които ще решат съдбата на Македония

„bTV Репортерите” тръгват по следите на децата престъпници, убили свои близки или приятели. Защо едни обикновени и усмихнати младежи от така нареченото „нулево поколение“ не умеят да контролират агресията си и влизат в затворите? Канна Рачева и операторите Иван Филчев и Павел Баев търсят отговорите сред криминалните психолози и полицаите. Според експертите всички тези деца си приличат, защото са имали травматично детство и са били обект на някакъв вид насилие или наказание, а то е в основата на тяхното престъпление след това. Насилие, написало историята им за един миг.

Колко значима е ролята на майката в първите две години от човешкия живот? И защо някои родители не успяват да подадат ръка на децата си в моментите, в които се чувстват най-самотни? Отговорите – в събота, 18 март, веднага след bTV Новините.

В неделната вечер пред репортера и водещ на bTV Новините Иван Георгиев и оператора Борис Пинтев македонските и албанските лидери ще отговарят за миналото и бъдещето на Македония, в разгара на политическата криза край Вардар.

Има ли опасност от превръщането на западната ни съседка в трета албанска държава на Балканите? Какво се крие зад документа, станал известен като „Платформата от Тирана”? И какво възроди страховете от нов етнически конфликт на Балканите – опасност от федерализация или рискован опит за прикриване на мащабни престъпни схеми по върховете на македонския политически елит?

Отговорите на тези и други въпроси дават мъжете, които ще решат съдбата на Македония, ексклузивно пред камерата на „bTV Репортерите” – на 19 март, от 19.30 ч.

Гледай видео запис от предаването в събота онлайн

Гледай видео запис от предаването в неделя онлайн