ЛиЛана, Big Sha и Skiller организират „Dime Piece Tour“ в 20 града

ЛиЛана, Big Sha и Skiller стартират национално турне “Dime Piece Tour By Fibella Wave”

След огромния успех на парчето Dime Piece, главните герои на проекта стартират мащабно национално турне “Dime Piece Tour By Fibella Wave“. Турът ще започне на 9 ноември 2009г. от Ловеч и ще премине през 20 града в България.

В рамките на месец ЛиЛана, легендарния рапър Big Sha /Мишо Шамара/ и най-популярния роден бийтбоксер – Skiller ще взривят клубовете с колаборация от най – големите им хитове, нови парчета, ремикси на някои от старите им песни и живи импровизации върху бийтбокс ритъм. ЛиЛана е включила в репертоара си новото си парче със световната звезда Akon, както и някои от песните, които записа преди броени месеци в САЩ.

В шоуто ще вземат участие и Consa, DJ Danny, Играта, както и горещите момичета от балет „New Ex”.

Първата част от турнето ще премине през следните градове и клубове:

09/11/09 (Понеделник) Ловеч – клуб ILIT
10/11/09 (Вторник) Силистра- клуб 88
11/11/09 (Сряда) Плевен – клуб Анаконда
12/11/09 (Четвъртък) Добрич – диско – клуб Звезда
13/11/09 (Петък) Русе – клуб Momo
14/11/09 (Събота) Свищов – клуб Jukebox
19/11/09 (Четвъртък) Велико Търново – клуб Organza
20/11/09 (Петък) Габрово – клуб Alegro

Втората част ще продължи от 22 ноември в градовете Разград, Варна, Бургас, Стара Загора, Смолян, Хасково, Шумен, Пловдив, Благоевград, Пазарджик, Перник,София.

По време на турнето ЛиЛана, Big Sha и Skiller ще се ангажират с проблемът с насилието. Те ще кажат „Не на насилието” във всеки град от турнето, както и ще се срещнат с ученици в избрани училища, за да ги призоват да не допускат и толерират физическо или психическо насилие в живота си и този на хората около тях.

За всички фенове на ЛиЛана, Big Sha и Skiller, ще има много награди, както и възможност да качат снимки и впечатления от концертите на www.fibellawave.bg

 
По темата: ,