„Лилехамер“ – хитов норвежки сериал от bTV Cinema, видео

Стив Ван Занд превзема ефира на bTV Cinema в сериала „Лилехамер” от 5 април

От 5 април всяка събота и неделя от 20:00 часа зрителите на bTV Cinema ще имат ексклузивната възможност да проследят сериала с участието на Стив Ван Занд („Семейство Сопрано”) – „Лилехамер”.

След като нюйоркският гангстер Франк Талиано (Стив Ван Занд) дава показания срещу своя шеф, той е включен в програма за защита на свидетелите, което го подтиква изцяло да промени живота си. Франк решава да започне отначало като се премести в закътаното норвежко градче Лилхамър, или както той започва да го нарича Лилехамер.

За бившия мафиот от големия град ще е истинско предизвикателство да свикне с привичките и нравите в спокойния и лишен от всякаква престъпност град. Той ще открие, че макар на пръв поглед всичко в северната страна да изглежда подредено и изправно, все пак съществуват вратички за прекрачване на закона. Така Франк ще стигне до извода, че колкото и далеч да отиде, човек не може да избяга от миналото си. А това ще му навлече куп неприятности с местните органи на реда. Героят ще попадне в редица нелепи ситуации, заредени с големи порции свеж норвежки хумор.

Още с излъчването на първия епизод в Норвегия „Лилехамер” поставя рекорд по гледаемост – около една пета от населението на страната. Поради огромния интерес към сериала се налага Ван Занд да прекъсне световно турне с Брус Спрингстийн и да продължи снимките на втория сезон.

В какви неприятности ще се забърка Талиано в Лилхамър, зрителите на bTV Cinema ще имат възможност да разберат от 5 април всяка събота и неделя от 20:00 часа.

Гледай видео анонс онлайн

 
По темата: