Лили Иванова към Мариус Куркински: „Ти не си за мен“ /видео/

Списание МАХ събра Лили Иванова и Мариус Куркински

За фотосесията пристигна от Лондон британският фотограф Джордж Гарние

Лили Иванова и Мариус Куркински се събраха за първи път заедно за специална фотосесия за септемврийския брой на списание МАХ. Двамата за първи път ще позират заедно като две от най-влиятелните личности в съвременната българска поп култура.

Септемврийският брой на МАХ е посветен на Лили Иванова. Наред с уникалната фотосесия на британския фотограф Джордж Гарние, пристигнал специално за снимките в София.

Гарние нашумя с портретите си на британски политици като Камерън и Блеър, той работи за някои от най-големите световни списания.

Със свои истории за Лили Иванова участват Васил Найденов, Живко Петров, Мариус Куркински, Димитър Стоянович, Мария Касимова, Веселин Йорданов…

Лили Иванова респектира всички от екипа на МАХ с желязната си дисциплина. Тя беше първа в студиото и посрещна Мариус с думите: „Нали знаеш, че съм те поканила не защото си известен, а защото си много талантлив!”.

За Мариус срещата с Лили Иванова е много лично преживяване.

„Да чуеш тези думи от нея е наистина признание, което ще помня. Защото Лили Иванова е изключителен артист и посветен на изкуството човек!”

Фотосесията на Лили и Мариус продължи 6 часа, през които звездата смени 6 тоалета.

Модният редактор на МАХ, дизайнерът Веселин Йорданов, пристигнал специално за сесията от Милано, заедно с Лили подбра дрехите за снимките.

„Новият брой е опит да се покаже днес и сега какво се случва с артист от класата на Лили Иванова. А срещата с Мариус Куркински е още едно потвърждение, че талантливите рано или късно се срещат в проект. МАХ ще продължи тенденцията да представя личности и истории, за които всички говорят. Новият клип на Лили Иванова по песента „Ти не си за мен” със специалното участие на Мариус Куркински ще бъде включен в специален диск, който читателите на МАХ ще получат като подарък с този брой. Другата изненада е плакат с лицата на Лили и Мариус”, каза главният редактор на МАХ Георги Тошев.

Специалният брой на МАХ, посветен на Лили Иванова, ще бъде на пазара в цялата страна в понеделник.

 
По темата: