Лили Иванова пее по bTV за Наградите на БГ Радио

Обратното броене до шоуто Годишни Музикални Награди 2012 започна!

Лили Иванова със специално участие на церемонията на БГ РАДИО!

Броени дни остават до най-големия музикален спектакъл на годината – церемонията по връчването на Годишните Музикални Награди на БГ РАДИО за 2012 на 22 април в зала 1 на НДК!

Голямата българска певица Лили Иванова потвърди, че ще вземе участие в десетите Годишни Музикални Награди на БГ РАДИО в Деня на Земята.

Орлин Горанов и Любо Киров ще бъдат водещите на церемонията с мото Нова мечта, а от екипа на БГ РАДИО обещават още незабравими изпълнения от: Елица Тодорова, Лили Иванова, Графа, Бобо, Васил Найденов, Мария Илиева, Дивна, Миро, Орлин Горанов, Мариана Попова, Тони Димитрова, Кристина Димитрова, Рут, Белослава, БТР, Софи Маринова, Лора Кораджова и Симфоникс.

С Годишни Музикални Награди 2012 екипът на радиото, което пуска само българска музика, дава символично ново начало на бг сцената, в което утвърдените вече имена подават ръка на новите лица в българската музика. БГ РАДИО представя и чисто новото си лого, идеален пример за това как модерното и традиционното могат да работят в синхрон и като визия, и като звук.

Гласуването за музикалните отличници на изминалите две години продължава още няколко дни – до 21 април, 00:00 ч. на http://gmn.bgradio.net. А всеки ден слушателите могат да си спечелят двойна покана за десетата церемония, ако останат на честотите на БГ РАДИО.

Годишните Музикални Награди на БГ РАДИО 2012 ще се проведат в зала 1 на НДК на 22 април и ще се излъчат по bTV и CITY TV. Билети за церемонията се продават на касата на Ticketpro в билетния център на НДК и в мрежата на Ticketpro.