Лили Иванова разкри шокиращата си диета по ТВ7

Лили Иванова даде интервю за сутрешния блок на ТВ7 „Бодилник“. Ето и най-интересната част от интервюто, разкриваща зловещата дисциплина на певицата.

-Не ви ли изморяват дисциплината, този режим и график, който спазвате?

Не, не мисля, че някой би могъл да се измори от дисциплината и графика, защото така нещата вървят, а иначе – не.

– А откъде черпите силата и енергията си? На сцената не спирате да скачате и да танцувате.

Приличам на майка ми и на баба ми по бащина линия. Те бяха такива. Майка ми почина на 93 г., а баба ми към 100. Аз приличам повече на баба ми, защото тя беше такава дребничка и слабичка и вечно щъкаше нагоре-надолу.

– Е, какъв е режимът ви?

Не ям много. Това е най-лесното и простото. Имам си специална диета, която сама съм си измислила. Като я кажа на някого и ми отвръщат „Аз не мога така!“. Ами като не можеш, тогава яж и дебелей!

-Ще ни споделите ли диетата?

Аз не стоя гладна. Сутрин, като стана, изпивам една чаша топла вода. После изпивам едно кафе с малко млекце и това е и закуската, и обядът ми, защото ставам към 13 ч. Изгладнявам към 4-5 следобед и тогава изяждам една попара със сирене. Едно малко сухарче с много малко сиренце и гореща вода. Без захар и без сол. След това храната, която е малко по-здрава, я пазя за вечерта, защото човек като е гладен, не може да заспи. Това важи и за мен, затова късно вечерта ­ към 9, 10 или 11 ч, изяждам един или два белтъка с малко сол. Обичам да си хапвам и карфиол с мед, много е приятно.

– Вие не ядете месо, защо, от любов към животните или защото не ви харесва?

Няма нищо общо с животните. Не ям месо, защото не зная какво е това месо. Хората от екипа ми ­ Иван Салчев и Ангел Попов, ме снабдяват с прясно млекце, което е от истинска крава, и с яйца от истинска кокошка. Научих се и да правя кисело мляко. Научих и Салчев и сега, като се чуем по телефоните, все се питаме „твоето стана ли, а твоето стана ли“. И си имам кисело млекце в хладилника винаги. Ако прегладнея, може да си хапна млекце със сухарче или с мед… Човек като иска, няма да остане гладен, но аз не се тъпча с тестени неща, хляб не ям… само тези сухарчета, но те са толкова малки… и максимум да изям 4-5 на ден. И още нещо ­ след всяко ядене изпивам по една чаша преварена гореща вода.

– Колко е важна красотата днес в шоубизнеса?

Красотата е важна, но ако човек е много бездарен, горкият, красотата не може да го спаси в никакъв случай. Красотата е важна в началото ­ да видиш един приятен човек на сцената, приятна актриса, приятна певица или певец.

Стенограма от интервюто – BLife

Запис от интервюто можете да видите тук: http://tv7.bg/bodilnik/news/326062.html

 
По темата: