Личната карта на Луна в На кафе – снимка и видео

Скандалната певица Луна, която бе изгонена с негативен вот от зрителите на „ВИП брадър“, след като докара до лудост съквартирантите си с дебелокожие и инат, най-после разкри истинската си възраст.

Оказа се, че накипрената с изкуствена конска опашка певица е 71-ви набор, което хвърли в потрес зрителите на Нова телевизия.

Провокирана от въпросите в студиото на „На кафе“, Луна извади личната си карта и показа ЕГН-то си. После подчерта, че е българка, но не би се срамувала, ако би била туркиня.

„Аз съм силно вярваща“, заяви певицата и показа икона, която очевидно бе приготвила предварително.

Луна допълни, че често се спекулирало с това, че била интимно близка с богат турски бизнесмен и заяви, че в Турция се радвала на голяма популярност и била посрещана от феновете си като принцеса.

Преди да напусне „ВИП брадър“ Луна се размина на косъм от жесток бой!

На косъм се размина с линча фолк фурията Луна, след като отказа да свали изкуствената си коса, с което провали мисията на съквартирантите. Действията на блондинката предизвикаха истерия сред останалите звезди, които започнаха да сипят обиди по изпълнителката. „Простакеса такава. Мамката ти мръсна, говедо гадно. Изрод такъв“, възропта Джино, който доброволно се подстрига в името на мисията. „Не ме гледай с тези гадни очи. Вещица мръсна“, продължи американският милионер.

В обидите се включиха и останалите съквартиранти. „Ай сиктир момиче“, скочи Ернестина към фолк дивата. „Лайнарка“, допълни Люси Иларионов.

След провалената мисия съквартирантите ще разполагат с едва 162 лева за следващата седмица. „Всички, които са провалили мисията, ще се хранят само със сухари и кисело мляко“, каза Здравко от „Ритон“, визирайки Луна и Кичка.

Видео от гостуването в „На кафе“ –

Инфо: VsekiDen.com