Лияна говори за Махмуд и Благо Джизъса пред Диков – видео

В телевизионно интервю Лияна за пореден път изля душата си и припомни по-атрактивните си любовни истории.

Фолк певицата Лияна събра очите на Сашо Диков. Тя се поразгърди, за да покаже всичките си татуировки и почти се разсъблече в студиото. Още в началото Сашо Диков я захапа, че не била с голямо деколте. „Скрито ми е, но е за сметка на дължината, скъсена е“, контрира го Лияна. „Тия крака къде си ги скрила, я ела малко по-насам, да се виждат“, подкани я Сашо Диков.

Певицата отрече да е имала връзка с Тервел Пулев във „ВИП брадър“.

„Не повторих историята с Благо във ВИП Брадър. С Тервел нищо не се е случило. Той ми хвана вътрешната част на крака, а не там, където всички мислят. Аз му казах „недей“, защото ме заболя. Аз съм отговорна в постъпките си, никога нямаше да позволя да стане този цирк пред хората“, каза Лияна.

Модела Мариан Кюрпанов искала само за приятел, не за секс.

„Мариан е моята душичка, много го обичам, но ако имаше секс между нас, нещата щяха да се развалят. Заедно с Павел Чернев те бяха моите душички“, заяви чалга звездата.

Лияна изля душата си, като разказа за почти всичките си любовни връзки, или по-точно по-атрактивните.

Спомни си голямата си ученическа любов. В главата й нахлуха тъжни спомени за момчето, което загинало с мотор.

После дойде ред на първата мутра в живота й – Пламен (известен в ъндърграунда като Пацо Фалконети). Той пък я забил в провинциално кафе с машинки. Лияна имала други цели в живота – да учи, да тренира. Любовта им пламнала, но в един фатален ден… „Слизахме от колата, появи се мъж без маска и стреля със заглушител. Не знаех какво се случва, мислех, че е шега. В онези размирни времена имаше такива шеги – някой да извади пистолет. За минути всичко свърши. Не се разбра виновникът, нито причината. Пламен имаше доста търпение и любов в сърцето си, за да ме изчака. Месеци наред ме извеждаше на сладкарници и вечеря и ме прибираше в 21,30. Той бе познат на братовчед ми Коцето (певецът Константин)“, разказа Лияна.

„С Махмуд ни запозна Коко Динев. Бях с Коце, братовчед ми, отидохме в едно заведение да слушаме хаус. Там на масата беше Махмуд. Бях в по-деликатни отношения, пред раздяла с бившия ми приятел – Калоян Стоянов. Махмуд ме заинтригува, нямаше заучени фрази. Беше истински и се държеше като дете“, допълни листата си Лияна.

На 21 години тя забременява. „Винаги съм се чувствала готова да бъда майка. Имала съм обич в сърцето си и не съм искала да я разпилявам“, признава фолкпевицата. Преди Лияна да роди, арестуват Махмуд за наркотици и го вкарват в затвора. Излиза, когато детето й е на 2 години. Когато отново го осъждат на втора инстанция, той бяга в Турция. За последен път го видяла в Турция, защото ходела всеки месец да го вижда. От 6 месеца двамата са разделени.

Лияна отказа да коментира връзката си с футболиста Благой Георгиев – Благо Джизъса. Наскоро той станал баща на второ дете и не искала никого да дразни. „Вие и двамата сте чалнати“, изстреля й Сашо Диков. Лияна пък се извини за хората, на които двамата са причинили болка, визирайки бремената тогава съпруга на Благо – Христина. „Искам да се извиня. Бяхме притиснати и не разсъждаваш трезво“, оправда се Лияна.

По инфо на BLife

Гледай видео запис онлайн: