Лияна събира първокласни красавици в клипа “Хайде, доведи я”

Братът на Константин стана мениджър на Лияна

Фолкдивата Лияна, която е известна с перфектната си визия, бе избрана от моден мениджър да дефилира на престижно ревю, заедно с още три родни красавици. Певицата, която наскоро отказа съблазнителни предложения за работа в модните гиганти “Елит” и IMG, този път се изкуши да влезне в ролята на манекенка. Причината е, че фешън босът, проявил интерес към нея, е Светослав Славов, който е неин братовчед и брат на певеца Константин.

Всичко това, обаче се случва само в новото видео на Лияна към песента “Хайде, доведи я”, сюжетът, за което е вдъхновен именно от интереса към нея от модните агенции. Другите главни роли в клипа са поверени на манекенките на “Ексграунд” Марина Мицич и Зорница Попова, и танцьорката Станислава Илиева. Те заедно с Лияна разхождат изваяни тела, в сексапилно бельо с ангелски крила на гърба, подобно на моделите на “Виктория сикрет”.

“Залагам на тези хора в клипа, защото съм в светските среди и съм виждала много красота, но ние с тези момичета рядко се допълваме. Те са много красиви, но по-различен начин – брюнетки, а тъмните жени са по-интересни и запонящи се. Светльо пък е мъж в цялата си тежест, вече има и много почитателки”, разкри звездата на “Сънни мюзик”. Тя допълни, че клипът е продължение на предишният й “Като вещица”, но ще е много по-провокативен. Негов режисьор отново е Ники Нанков, а арт тоалетите са дело на Мира Бъчварова.

Снимка: Костадин Кръстев
На снимкате от ляво на дясно – Марина, Станислава, Зорница, Светослав и Лияна