Лияна се кълне в дъщеря си, Златка гали гъсеници – видео

Невиждана досега драма се разигра във „ВИП Брадър“. Тервел Пулев влезе в ролята на полицай и предизвика скълзите на фолк дивата Лияна.

Страстите в шоуто съвсем избиха и напрежението си каза думата. Побеснелият боксьор се развилня и крещя на певицата, заради грубото й поведение, докато я затваряше в стъклена клетка.

Съквартирантите трябваше да играят на полицаи и нарушители, но някои от звездите взеха ролите си съвсем насериозно. Тервел и Лияна, които имаха изпепеляващ флирт в началото на шоуто, в последните седмици се подминават студено и с безразличие в Къщата, избягвайки да общуват един с друг.

Като съквартиранти обаче те са принудени да участват заедно в мисии. А поредната задача от Големия брат, отприщи истинска буря между тях, пишат от kliuki.net.

Причината се оказа новата игра за бюджета, в която част от участниците се превъплътиха в полицаи, следящи за реда в Къщата. Един от “органите на реда” се оказа именно Тервел.

Той вкара в клетка с многозначителното име „Унищожител на отпадъци“ . Феновете изумени коментираха сцената и не можеха да повярват на очите си.

Лияна се кълнеше в детето си, че не се е провинила и е обвинена неправдоподобно. От своето наказание недоволна бе и Станка. „Деца да нямам, медал да не получа“, кълнеше се боркинята, за да докаже, че е невинна. Стойко Сакалиев също „с лека ръка“ се закле в дъщеря си, че е „чист“, но това не го спаси от налагане на санкция.

Кротката и културна Ирина Флорин се оказа ужасно ченге!

Попзвездата Ирина Флорин се оказа безмилостно ченге в поредната мисия в Къщата на ВИП Брадър. Иначе тихата и възпитана дама, която до този момент не влизаше в скандални ситуации, стана истински звяр, когато надяна униформата и трябваше да следи за реда в сред съквартирантите.

Това вбеси най-много Мариан, който видя полицейщина у „човека на реда“. Флорин обаче не се притесни от забележките му и му наложи поредната санкция.

Мисията, при която Тервел, Ваня и Ирина са ченгетата в Къщата, вече видимо започна да изнервя съквартирантите.

Ваня, от своя страна, на няколко пъти използва положението си, за да преджоби Стойко, обарвайки го където й падне.

Гадост! Русата Златка опипва стотици гъсеници във „ВИП Брадър“

Златка Райкова, по-известна като Русата Златка, бе жестоко унижена във „ВИП Брадър“, след като трябваше да бърка с нежните си пръстчета в дупка, пълна с гъсеници.

Сексапилната мадама се нае да направи тази жертва, за да спаси бюджета на хората в Къщата. Тя пъхаше ръката си в дупката с видимо отвращение и силни писъци.

„Беше ужасно, добре, че завърши“, каза погнусената блондинка. Все пак тя накрая получи аплодисментите на съквартирантите си.

Райкова обаче после си мила ръцете с часове, твърдят организаторите на предаването.

По инфо на агенция ПИК

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: