Локо на Стенли и Карина на Дичо една срещу друга по ТВ7

Напрегнати елиминации в МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ

Жените на Дичо и Стенли ги защитават

Тази седмица на елиминации попаднаха Дичо, Стенли и Прея. С формиралата се тройка отново ще станем свидетели на „сблъсък на поколенията”, а кое поколение ще отпадне, предстои да разберем.

Дичо беше номиниран от зрителите на МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ с вот от 6.03%. Гласовитият рокаджия отдавна е приел пребиваването си в Академията като игра и забавление, затова не прие номинацията си присърце. Освен това той сподели, че не е лошо да си на елиминации, защото само тогава можеш да пееш „каквото ти е кеф”. На елиминационния концерт Дичо ще изпее песента на Д2- „Пътувам”, за която ще получи подкрепата на Поли. Ако журито този път не го спаси, втората песен, която е приготвил е “Dead or alive” на Bon Jovi. На сцената на МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ ще го защитава не кой да е друг, а дългогодишната му приятелка Карина.

Стенли е участникът, който Дичо избра за съперник на елиминационния концерт. Това е първа номинация за изпълнителя, но не това го държеше в мрачно настроение последните дни. Изолацията не се отразява добре на Стенли и това го прави раздразнителен към колегите си и журито. Първата песен, която той ще изпее е „Есен” на Диана Експрес, за която рамо ще му удари Етиен Леви. За втора песен е подготвил епичната „Жулиета” на Тангра. Тази седмица половинките навлизат в предаването, за да защитават мъжете си и Людмила Сланева – Локо няма да остане по-назад. Тя ще застане твърдо зад гърба на съпруга си Стенли.

След като известно време стоеше далеч от елиминации, във вторник журито изпрати Прея да пее своите любими песни на концерта във вторник. Гласовитата изпълнителка е най-младата в Академията, но останалите участници я определят като зряла и надраснала връстниците си. Дали заради това или защото вече е била няколко пъти на елиминации, Прея е спокойна и се забавлява както винаги. За първата песен упора ще й бъде най-добрия й приятел в Академията – Георги. Заедно ще изпълнят песента на Steve Wonder” What the fuss”. За втора песен тъмнокожата чаровница е приготвила “Brown Skin” на India Arie. За да защити Прея на елиминационния концерт ще бъде Милена Златкова от “Тройка на разсъмване”.

Кой ще напусне МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ и кой ще продължи битката за 100 000 лв., предстои за разберем тази вечер от 19:30 часа по ТВ7.

Гледай видео запис от предаването онлайн