LOOP ELEVATION Festival – колко струват транспортът и къмпингът?

LOOP ELEVATION Festival – билети, транспорт и къмпинг

От  11 май LOOP ELEVATION Festival предоставя за първи път възможност на всички желаещи да посетят фестивала да закупят билети за събитието, ваучери за транспорт и къмпинг зоната от специално създадения за това онлайн магазин на www.elevation.bg .

Феновете на Jamiroquai, 30 Seconds To Mars, Cypress Hill, Hurts, Morcheeba, Stereo MCs ще получават своите билети и ваучери по куриер на посочен от тях адрес.

Така меломаните ще се възползват и от преференциалните цени за траснпорт от следните градове на България: Бургас, Стара Загора, Пловдив, Варна, Велико Търново, Русе, Плевен и София до Разлог. Феновете ще могат да избират между еднодневни и двудневни ваучери за транспорт в зависимост от това дали искат да посетят събитието за един или два дни. Броят на ваучерите е ограничен и крайният срок за закупуване е 10-ти юни.

За любителите на преживявания под звездите има осигурена къмпинг зона.  Те трябва да попълнят  резервационна форма, за което ще намерят точни указания и инструкции в онлайн магазина. Наемът на място във Фестивалния къмпинг за една палатка е 20.00 лв.  за двете вечери (към всяка палатка, могат да се регистрират максимум четирима души). Организаторите няма да осигуряват палатки за къмпингуващите.

Къмпингът ще  бъде разположен до зоната на Фестивала, където ще има и осигурен паркинг за всички пребиваващи. Предвиденото пространство е равно, тревисто поле, подходящо за опъване на палатка. Територията за къмпинга е осигурена благодарение на Община Разлог.