Лора Крумова влиза в спалнята на Борисов

Сергей Станишев, Ирина Флорин, Георги Мамалев и Преслава – в „Тази събота” и „Тази неделя” на 29 и 30 септември по bTV

В „Тази събота” с Лора Крумова пряко от Парламентарната асамблея на Съвета на Европа (ПАСЕ) в Страсбург  ще се включи лидерът на БСП Сергей Станишев.

В предаването от 9.00 до 11.00 часа по bTV ще се включи още режисьорът Мартичка Божилова заедно с един от героите в последния й филм – заклет ерген, намерил любовта в България.

За текстовете в рап музиката – в студиото на Лора Крумова ще проведат дебат Мишо Шамара и Кристо. Видео от резиденция Шабла ще покаже защо морската резиденция е любимо място за почивка и на Борисов, и на Тодор Живков. Екип на „Тази събота” влиза в спалните на управляващите. В студиото ще гостува и сръбският актьор Мики Манойлович от „Ъндърграунд” и „Светът е голям и спасение дебне отвсякъде”. Зрителите на bTV ще се срещнат и с фотографа Велислава Каймаканова, открила Златка Райкова и Николета Лозанова за мъжките списания. Видео със скандалната актриса Касиел ноа Ашер ще покаже защо тя репетира в гараж.

„Тази събота” ще гостува в дома на певицата Ирина Флорин, която ще разкаже кой е обзавел дома й и ще покаже какво има в хладилника и гардероба си.

Гледай видео записи от предаването онлайн

В „Тази неделя” на 30 септември в дебат за исляма пряко от Велико Търново ще се включат заместник главният мюфтия Ведат Ахмед и Красимир Каракачанов.

Зрителите ще видят уникално видео за грузинския „Балет Сухишвили”, след като екип на предаването посети репетиционните на единствената трупа в света, викана 14 пъти на бис в зала Ла Скала. Двете млади български актриси Ралица Паскалева и Дария Симеонова, които участват във филм с Доминик Пърсел, ще споделят в ефира на bTV какво е да имаш любовна сцена с холивудска звезда.

„Тази неделя” с Лора Крумова ще покаже и репортаж с оцелелия при взривовете на Петолъчката.

Екипът на предаването ще гостува на Георги Мамалев и семейството му, а певицата Преслава ще сподели новините около себе си в интервю на Миролюба Бенатова.

Гледай видео запис от предаването онлайн