Lord of the Chefs готвят за голяма търговска верига и се ядосват!

Васил и Сидония – взривоопасна отборна комбинация,  в четвъртък вечерта в Lord of the Chefs по bTV

Отново в реална ситуация ще бъдат поставени седемте участници в Lord of the Chefs по bTV. В новия епизод на предаването, който ще се излъчи от 21:00 часа, „великолепната седморка” ще приготви храна за многобройните клиенти на магазин от голяма търговска верига.

Освен че ще трябва да финализират ястията си извън кухните на Lord of the Chefs, състезателите ще имат и нелеката задача сами да убедят посетителите да ги опитат.

Дали заради проблеми с комуникацията или недостатъчна настоятелност, някои от тях ще изпитат истински трудности с привличането на “клиентела” и основателно ще се ядосат.

Зрителите на bTV ще видят и една взривоопасна комбинация – Сидония и Васко в един отбор. Със сигурност битката на характери ще бъде голяма и двамата готвачи ще се опитват да наложат мнението си.  Ще има ли победител в тази „надпревара” или накрая двамата ще намерят общ език в името на успеха?

За първи път на елиминация ще са изправени трима души, а това още повече ще затрудни журито в решението му кой от тях да си тръгне от Lord of the Chefs.

Видео запис от шоуто ще намерите тук

 
По темата: